Det mest udfordrende ved de lange ture, er at finde ud af, hvor jeg skal løbe hen. Jeg er vildt bange for svaner og skal derfor undgå alle svanevenlige steder. Derfor løber jeg helst ikke i Valbyparken, rundt om Damhussøen, rundt om Søerne eller i Frederiksberg Have – og så er der ikke så mange andre muligheder end de Københavnske gader, og de kan altså godt blive lidt triste i længden.

I weekenden tog jeg chancen og lagde kursen mod Damhussøen, men i det jeg kom ind på grusstien, gik der kun 500 meter før jeg så en svane i forude og jeg måtte ud på vejen igen. Så satte jeg kursen mod Frederiksberg Have og ved den første indgang mødte jeg selvfølgelig en svane, så jeg vendte om og satte kursen mod en anden indgang. Der var svanefrit, så nåede en halv omgang i haven, før jeg satte kursen hjemad – uden at møde en svane (heldigvis!).

Det er tåbeligt og åndssvagt og jeg ville ønske, at jeg bare kunne løbe en tur i fx Frederiksberg Have – den er jo så fin og hyggelig, men ak nej. Angsten for de forbandede svaner sidder så dybt i mig, at jeg ikke bare kan ignorere den og løbe videre.

Jeg tror bare, at jeg holder mig til de asfalterede veje, Søndermarken og et lille smut i den svanefrie del af Frederiksberg Have indtil videre, men hvis du kender en hyggelig, svanefri rute i København, så send endelig et tip i min retning – jeg trænger sådan til ny løberute-inspiration!

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr