Kylling i kokoskarry

Nem opskrift på kylling i kokoskarry

Du kender helt sikkert den børnevenlige familieret kylling i karry. Det er en klassiker af de helt store. I dette indlæg får du opskriften på en variation af klassiskeren og den kan bedst beskrives som kylling i karry med kokosmælk. En dansk ret med et strejf af thai, der toppes med æbler og peanuts. Kylling i kokoskarry hedder retten og inspirationen har jeg fået fra dygtige Julie.

Læs også: Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Kylling i kokoskarry

En opskrift på nem hverdagsmad

Opskriften er et pragteksemplar på nem hverdagsmad. Det er en ret, der kan laves på under 30 minutter og den kan endda laves på forhånd. Fordelen ved at lave din aftensmad på forhånd er, at når ulvetimen rammer, skal du ikke andet end at tænde for blusset og røre i gryden i ny og næ. Ikke noget med at snitte og hakke eller andre ting, der kræver to arme og begge hænder.

Læs også: Kylling i peanut butter sauce

Kylling i kokoskarry

Find opskriften på kylling i kokoskarry her:

Kylling i kokoskarry

2 personer
Ingredienser
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. karry
  • 1 spsk. gurkemeje
  • 1 tsk. tørret koriander
  • 1 rød chili kan undlades
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 kyllingebryster i tern
  • 2 forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 1 dåse kokosmælk
  • Salt og peber
Tilbehør og topping
  • Ris
  • 1 forårsløg i ringe
  • 1 æble i tern
  • 1 håndfuld peanuts
Fremgangsmåde
  • Varm olivenolien op i en gryde og svits krydderierne deri. 
  • Hak chili, løg og hvidløg fint og kom det op i gryden. Steg til løgene er klare og tilsæt så kyllingen. 
  • Snit forårsløgene i ringe, peberfrugten og gulerødderne i strimler og når kyllingen er brunet af tilsættes grøntsagerne og til sidst kokosmælken. 
  • Lad retten simre i 15-20 minutter før du smager til med salt og peber. 
  • Servér retten på en bund af ris og top med forårsløg, æble og peanuts.
Kylling i kokoskarry
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i