Denne morgen havde jeg et glædeligt gensyn med greenien – denne gang i en kiwi-udgave. Efter en weekend i London og et par dage med pandekager til morgenmad, ja, så var jeg virkelig begyndt at savne min morgengreenie. Oven i hatten fik jeg igår den anbefaling, at lidt kiwi ville gøre det godt i en greenie, så det måtte jeg selvfølgelig prøve. Og ja, kiwi gør noget godt for smagen – og for farven ikke mindst. Og hvis man ligesom jeg også spiser med øjnene, så er sidstnævnte næsten lige så vigtigt som førstnævnte. En klar anbefaling af kiwigreenien herfra! – Er du hoppet med på greeniebølgen endnu?

Kiwigreenie
1 person

120 gram frossen spinat
1/2 banan (gerne frossen)
1 kiwi
1,5 dl mandelmælk (komælk, kokosmælk eller andre mælketyper kan også sagtens bruges)
1 drys vaniljepulver

Blend hele molevitten godt sammen og og top med hvad end du lyster. Jeg toppede med lidt hjemmelavet granola og en kiwi.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken