Denne morgen havde jeg et glædeligt gensyn med greenien – denne gang i en kiwi-udgave. Efter en weekend i London og et par dage med pandekager til morgenmad, ja, så var jeg virkelig begyndt at savne min morgengreenie. Oven i hatten fik jeg igår den anbefaling, at lidt kiwi ville gøre det godt i en greenie, så det måtte jeg selvfølgelig prøve. Og ja, kiwi gør noget godt for smagen – og for farven ikke mindst. Og hvis man ligesom jeg også spiser med øjnene, så er sidstnævnte næsten lige så vigtigt som førstnævnte. En klar anbefaling af kiwigreenien herfra! – Er du hoppet med på greeniebølgen endnu?

Kiwigreenie
1 person

120 gram frossen spinat
1/2 banan (gerne frossen)
1 kiwi
1,5 dl mandelmælk (komælk, kokosmælk eller andre mælketyper kan også sagtens bruges)
1 drys vaniljepulver

Blend hele molevitten godt sammen og og top med hvad end du lyster. Jeg toppede med lidt hjemmelavet granola og en kiwi.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige