Denne morgen havde jeg et glædeligt gensyn med greenien – denne gang i en kiwi-udgave. Efter en weekend i London og et par dage med pandekager til morgenmad, ja, så var jeg virkelig begyndt at savne min morgengreenie. Oven i hatten fik jeg igår den anbefaling, at lidt kiwi ville gøre det godt i en greenie, så det måtte jeg selvfølgelig prøve. Og ja, kiwi gør noget godt for smagen – og for farven ikke mindst. Og hvis man ligesom jeg også spiser med øjnene, så er sidstnævnte næsten lige så vigtigt som førstnævnte. En klar anbefaling af kiwigreenien herfra! – Er du hoppet med på greeniebølgen endnu?

Kiwigreenie
1 person

120 gram frossen spinat
1/2 banan (gerne frossen)
1 kiwi
1,5 dl mandelmælk (komælk, kokosmælk eller andre mælketyper kan også sagtens bruges)
1 drys vaniljepulver

Blend hele molevitten godt sammen og og top med hvad end du lyster. Jeg toppede med lidt hjemmelavet granola og en kiwi.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip