Hjemmelavede bounty

Skal du have lidt lækkert til weekendhyggen? Disse hjemmelavede bounty er uden tilsat sukker, men smager som den ægte vare – eller – jeg kan faktisk ikke huske hvordan en ægte bounty smager, men disse efterligninger smager ihvertfald rigtig godt. Og så er de oven i hatten fantastisk nemme at lave – jeg er kæmpe fan!

Læs også: Luksus dadelkugler med lakrids

Hjemmelavede bounty

Sunde(re) bounty
15-20 stykker

2 spsk. kokosolie
Den “fede” del af en dåse kokosmælk*
150 gram kokosmel
200 gram mørk chokolade

Tag den fede del af en dåse kokosmælk og smelt den i en gryde sammen med kokosolien. Bland kokosmelet i og sørg for at vende massen godt rundt. Mas kokosmassen ud i en passende form beklædt med bagepapir – jeg brugte bare en brødform – og stil formen i fryseren til massen er helt frossen. Jeg plejer at lade den stå i fryseren natten over. Vend den frosne masse ud af formen og skær den ud i passende stykker. Smelt chokoladen, dyp kokosstykkerne deri og drys evt. med lidt kokos. Det er nemmest at dyppe kokosstykkerne i chokoladen, hvis de er helt frosne. Stil de chokoladeovertrukne kokosstykker i køleskabet til chokoladen er stivnet – og haps – så er der lækre, sunde, hjemmelavede bounty til weekendhyggen.

*Nogle mærker kokosmælk skiller bare af at stå i køkkenskabet, nogen skal lige stå et par timer i køleskab og light kokosmælk skiller slet ikke. Jeg har aldrig oplevet at Santa Marias kokosmælk (den lyserøde) ikke var skilt, så den er en sikker vinder herhjemme.

Hjemmelavede bounty

 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen
 • B A R S E L ! I dag havde
 • Frste barselsdag har vret well spend Jeg havde en rolig