Grønkålssalat med rødkål og saltede valnødder

I formiddags løb jeg Nike Marathon Test 2. Et løb på 15 km, som jeg med et gennemsnitstempo på 4:53 min/km gennemførte i tiden 1:13:29 – hvilket for mig faktisk er ret hurtigt. Jeg gav den alt hvad jeg havde og det kunne mærkes på energiniveauet resten af dagen. Jeg havde planer om både madlavningsforberedelser til den kommende uge, lidt rengøring og læsning, men da jeg kom hjem efter løbet skvattede jeg om på sofaen – og der blev jeg liggende.

Da det blev aftensmadstid stod valget mellem ingenting, junk eller noget meget nemt. Min kæreste fik overtalt mig til sidstnævnte og det resulterede så i denne salat. De saltede valnødder havde jeg lavet for et par dage siden og så skulle der bare hakkes lidt kål og blandes en dressing – det kunne jeg lige overskue.

Grønkålssalat med rødkål og saltede valnødder

Grønkålssalat med rødkål og ristede valnødder
2 personer

2 håndfulde finthakket grønkål
1 håndfuld finthakket rødkål
1 håndfuld saltede valnødder

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt

Massér dressingen godt ind i grønkålen med hænderne, så grønkålen bliver helt blød og lækker. Bland med rødkålen og top med de saltede valnødder.

Grønkålssalat med rødkål og saltede valnødder

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige