Grønkålssalat med rødkål og saltede valnødder

I formiddags løb jeg Nike Marathon Test 2. Et løb på 15 km, som jeg med et gennemsnitstempo på 4:53 min/km gennemførte i tiden 1:13:29 – hvilket for mig faktisk er ret hurtigt. Jeg gav den alt hvad jeg havde og det kunne mærkes på energiniveauet resten af dagen. Jeg havde planer om både madlavningsforberedelser til den kommende uge, lidt rengøring og læsning, men da jeg kom hjem efter løbet skvattede jeg om på sofaen – og der blev jeg liggende.

Da det blev aftensmadstid stod valget mellem ingenting, junk eller noget meget nemt. Min kæreste fik overtalt mig til sidstnævnte og det resulterede så i denne salat. De saltede valnødder havde jeg lavet for et par dage siden og så skulle der bare hakkes lidt kål og blandes en dressing – det kunne jeg lige overskue.

Grønkålssalat med rødkål og saltede valnødder

Grønkålssalat med rødkål og ristede valnødder
2 personer

2 håndfulde finthakket grønkål
1 håndfuld finthakket rødkål
1 håndfuld saltede valnødder

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt

Massér dressingen godt ind i grønkålen med hænderne, så grønkålen bliver helt blød og lækker. Bland med rødkålen og top med de saltede valnødder.

Grønkålssalat med rødkål og saltede valnødder

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip