Vi skulle have tortillas til aftensmad forleden og for mig er guacamole næsten obligatorisk i den forbindelse. Desværre havde jeg ingen avocadoer og supermarkedet lå lige lidt for langt væk – dovenskab længe leve. I stedet kiggede jeg ind i mit halvtomme køleskab og så et halvt, lettere slattent græskar og tænkte, at jeg da måtte kunne bruge det til noget fornuftigt. Det kom der denne lækre græskarmos ud af og den var det perfekte alternativ til guacamolen. Resterne brugte jeg som en sandwich spread og det egner den sig også perfekt til!

Græskarmos

½ hokkaido eller butternut squash
1 fed presset hvidløg
1 tsk. timian
15 gram revet parmesan
1/2 dl mandelmælk (eller almindelig mælk)

Hvis du bruger butternut squash, anbefaler jeg at du skræller det, men bruger du hokkaido lader du bare skrællen sidde. Halver græskaret og skrab kernerne ud og bag det ved 200 grader i en halv times tid. Når græskaret er kølet lidt af blendes græskaret med hvidløg, timian, parmesan og mandelmælk til en ensartet mos.

  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen
  • B A R S E L ! I dag havde
  • Frste barselsdag har vret well spend Jeg havde en rolig