Vi skulle have tortillas til aftensmad forleden og for mig er guacamole næsten obligatorisk i den forbindelse. Desværre havde jeg ingen avocadoer og supermarkedet lå lige lidt for langt væk – dovenskab længe leve. I stedet kiggede jeg ind i mit halvtomme køleskab og så et halvt, lettere slattent græskar og tænkte, at jeg da måtte kunne bruge det til noget fornuftigt. Det kom der denne lækre græskarmos ud af og den var det perfekte alternativ til guacamolen. Resterne brugte jeg som en sandwich spread og det egner den sig også perfekt til!

Græskarmos

½ hokkaido eller butternut squash
1 fed presset hvidløg
1 tsk. timian
15 gram revet parmesan
1/2 dl mandelmælk (eller almindelig mælk)

Hvis du bruger butternut squash, anbefaler jeg at du skræller det, men bruger du hokkaido lader du bare skrællen sidde. Halver græskaret og skrab kernerne ud og bag det ved 200 grader i en halv times tid. Når græskaret er kølet lidt af blendes græskaret med hvidløg, timian, parmesan og mandelmælk til en ensartet mos.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip