Jeg købte et stort, flot hoved savoykål i sidste uge og jeg har lavet både kålwraps og denne salat, og der er stadigvæk masser af kål tilbage. Heldigvis kan det holde sig lige så længe, som det er stort, så jeg skal nok få det brugt – spørgsmålet er bare til hvad? Imens jeg tænker over det, så får I lige opskriften på en skøn, sprød, cremet kålsalat med gulerødder og en masse andet lækkert.

Cremet kålsalat med savoy og gulerødder

4-5 blade savoykål
2-3 gulerødder
Kernerne fra ½ granatæble
1 håndfuld finthakket persille

Dressing
5 spsk. mayonnaise
1 spsk. hvidvinseddike
1/2 tsk. tørret estragon
2 tsk. akaciehonning

1 dl ristede solsikkekerner

Skær stokken af kålbladene og hak kålen fint. Skræl gulerødderne og snit dem i strimer. Bland ingredienserne til dressingen og vend dressingen sammen med den fintsnittede kål og gulerødderne. Vend også granatæblekernerne og persillen i og top med de ristede solsikkekerner.

Salaten holder sig fint et par dage i køleskab.

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere