Cremet salat med savoykål og gulerødder

Opskrift på salat med savoykål

Jeg købte et stort, flot hoved savoykål i sidste uge og jeg har lavet både kålwraps og denne cremede salat med savoykål og gulerødder, og der er stadigvæk masser af kål tilbage. Heldigvis kan det holde sig lige så længe, som det er stort, så jeg skal nok få det brugt – spørgsmålet er bare til hvad? Imens jeg tænker over det, så får I lige opskriften på en skøn, sprød, cremet kålsalat med gulerødder og en masse andet lækkert.

Læs også: Opskrift på gulerodssalat med persille og granatæble

Cremet salat med savoykål og gulerødder

Find opskriften på cremet salat med savoykål og gulerødder her:

Cremet salat med savoykål og gulerødder

Ingredienser
  • 4-5 blade savoykål
  • 2-3 gulerødder
  • Kernerne fra ½ granatæble
  • 1 håndfuld finthakket persille
  • 1 dl ristede solsikkekerner
Dressing
  • 5 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1/2 tsk. tørret estragon
  • 2 tsk. akaciehonning
Fremgangsmåde
  • Skær stokken af kålbladene og hak kålen fint.
  • Skræl gulerødderne og snit dem i strimer.
  • Bland ingredienserne til dressingen og vend dressingen sammen med den fintsnittede kål og gulerødderne.
  • Vend granatæblekernerne og persillen i og top med de ristede solsikkekerner.
Noter
Salaten holder sig fint et par dage i køleskab.
Savoykål