Jeg købte et stort, flot hoved savoykål i sidste uge og jeg har lavet både kålwraps og denne salat, og der er stadigvæk masser af kål tilbage. Heldigvis kan det holde sig lige så længe, som det er stort, så jeg skal nok få det brugt – spørgsmålet er bare til hvad? Imens jeg tænker over det, så får I lige opskriften på en skøn, sprød, cremet kålsalat med gulerødder og en masse andet lækkert.

Cremet kålsalat med savoy og gulerødder

4-5 blade savoykål
2-3 gulerødder
Kernerne fra ½ granatæble
1 håndfuld finthakket persille

Dressing
5 spsk. mayonnaise
1 spsk. hvidvinseddike
1/2 tsk. tørret estragon
2 tsk. akaciehonning

1 dl ristede solsikkekerner

Skær stokken af kålbladene og hak kålen fint. Skræl gulerødderne og snit dem i strimer. Bland ingredienserne til dressingen og vend dressingen sammen med den fintsnittede kål og gulerødderne. Vend også granatæblekernerne og persillen i og top med de ristede solsikkekerner.

Salaten holder sig fint et par dage i køleskab.

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen