Jeg kan godt lide arbejdsfrie lørdage. Jeg vågnede tidligt, så mens jeg ventede på, at solen skulle stå op, bagte jeg disse broccolivafler. Da det så endelig begyndte at lysne, hoppede jeg i løbeskoene og fik 15 våde og blæsende km ind på kontoen. Hjemme ventede en forrygende stor morgenmad og så lagde mig ellers til rette på sofaen med Suits i fjernsynet. Efter et afsnit (eller tre…) hoppede jeg i bad og så var det frokosttid. Broccolivaflerne fra i morges blev tryllet om til et par lækre broccolivaffelsandwich og opskrift på både vafler og fyld får du herunder – fyldet er du dog velkommen til at skifte ud, selvom jeg må sige, at denne kombination smagte himmelsk.

Broccolivaffelsandwich
2 portioner

Broccolivafler (2 stk.)
150 gram broccoli
20 gram revet parmesanost
2 æg
1 spsk. tørret koriander
Salt
Kokosolie til stegning

Kom broccolien i en foodprocessor og brug pulsfunktionen til broccolien er blevet helt fint fordelt. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend dem sammen. Steg vaflerne i vaffeljernet.

Fyld
Pesto
To håndfulde salat
1 tomat i skiver
1 pose frisk mozzarella i skiver
1 avocado i skiver
Salt og peber

Skær de to vafler over og smør to af de fire halve med pesto. Fyld på med resten af fyldet, drys med salt og peber og slut af med de to resterende halve vafler.

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr