Jeg har det ret svært med omeletter. Når jeg prøver at vende dem, knækker de ni ud af ti gange – og hvis jeg ikke vender dem, bliver de ofte brændte på undersiden og stadigvæk ikke færdige på oversiden. Jeg har prøvet at stege dem med låg, ved lav varme, ved høj varme og endda i ovn. Sidstnævnte er jeg dog ikke så vild med, da jeg ikke bryder mig om konsistensen – kan godt lide, at omeletten får en smule skorpe, som kun kan opnås ved at stege dem på panden. Da min omelet så knækkede for hunderedesyttende gang, fik jeg en idé – man må da kunne lave dem i vaffeljernet! Så slipper man for at skulle vende dem og de bliver stegt lige meget på begge sider. I morges gav jeg det så et forsøg og det virkede! En perfekt stegt vaffelomelet uden besvær – næsten da. Den første portion var lidt for stor til vaffeljernet, så da jeg lukkede det strømmede æggemassen ud over kanten og jeg havde æg på hele bordet. Anden gang gik det heldigvis meget bedre og smagen var lige i skabet.

Læs også: Æbleomelet

Vaffelomelet med cherrytomater og peberfrugt
1 person

2 æg
3-4 cherrytomater
1/2 rød peberfrugt
En lille håndfuld persille
Salt og peber

Tænd for vaffeljernet. Pisk æggene godt sammen med salt og peber. Skær cherrytomaterne og peberfrugten i små tern og hak persillen fint. Bland cherrytomater, peberfrugt og persille i æggemassen og hæld æggemassen i det varme vaffeljern. Del eventuelt portionen op i to alt afhængig af størrelsen på dit vaffeljern.

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt