Tærte med hakket oksekød og feta

Tærtebunde uden mel

I dette indlæg har jeg samlet fire forskellige opskrifter på tærte med tærtebunde uden mel. En af tærtebundene er lavet på nødder og havregryn, en er lavet på hakket kyllingekød, en er lavet på blomkål og en er lavet på sød kartoffel.

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil undgå hvedemel i sin kost. Måske har man glutenallergi, måske lever man lowcarb eller LCHF eller måske har man, som jeg, bare fundet ud af, at maven har det bedst, hvis man holder lidt igen med den helt hvide mel.

Fire opskrifter på tærtebunde uden mel

Tærte med hakket oksekød og feta, hvor bunden består af en dej lavet på mandler og havregryn.

Melfri porretærte med kylling, hvor bunden består af hakket kyllingekød.

Tærte med grønkål, græskar og mandler, hvor bunden primært består af blomkål.

Spinattærte med bund af sød kartoffel, hvor en sød kartoffel er skrællet, skåret i skiver og fordelt i bunden en tærteform.

Tærte med grønkål, græskar og mandler

Flere lækre opskrifter på tærte

Herunder deler jeg yderligere tre opskrifter på tærte. Opskrifterne er godt nok lavet med en tærtebund af hvedemel, men du kan heldigvis mikse fyld og bund som du lyster. Fyldet i den mexikanske madtærte kan fx sagtens kommes på en tærtebund af mandler og havregryn og fyldet med græskar, champignon og timian vil passe perfekt til en bund lavet af kyllingekød. Kun fantasien sætter grænser.

Mexicansk madtærte med tomatsalsa og guacamole

Tærte med græskar, champignon og timian

Tærte med ørred og grønt

Grøntsagstærte med broccoli, spidskål og rød peber

Tærte med græskar, champignon og timian
No images found!
Try some other hashtag or username