Der kan være mange grunde til, at man helst vil undgå hvedemel i sin kost – måske har man glutenallergi, måske lever man lowcarb eller LCHF eller måske har man, som jeg, bare fundet ud af, at maven har det bedst, hvis den ikke får så meget af det. Her har jeg samlet fire forskellige tærter, der alle har det tilfælles, at den traditionelle tærtebund er udskiftet med en tærtebund lavet uden mel – én er lavet på nødder, én er lavet på hakket kyllingekød, én er lavet på blomkål og to er lavet på sød kartoffel.

Madtærte med hakket oksekød og feta, hvor bunden består af en dej lavet på nøddemel.
Melfri porretærte med kylling, hvor bunden består af hakket kyllingekød.
Tærte med grønkål, græskar og mandler, hvor bunden primært består af blomkål.
Spinattærte med bund af sød kartoffel, hvor en sød kartoffel er skrællet, skåret i skiver og fordelt i bunden en tærteform.
Snoet grøntsagstærte med sød kartoffelbund, hvor bunden består af revet sød kartoffel, æg og lidt mandelmel.

No images found!
Try some other hashtag or username