… og måske er du en af de mange, der har lavet “livsstilsforbedrende” nytårsforsæt. Måske vil du gerne tabe dig eller måske vil du bare gerne leve sundere. Uanset hvad, så synes jeg, at nytårsforsæt er en fremragende idé, men til gengæld synes jeg, at det at gå på kur, er en forfærdelig idé. Jeg tror virkelig ikke på kure eller hurtige løsninger. Jeg tror hverken på C9, juicekure, 5:2-kuren eller hvad de nu ellers bliver kaldt. Jeg tror på det at leve sundt.

I et par år levede jeg efter LCHF-principperne, men i 2015 sagde jeg farvel til LCHF, fordi jeg var træt af at få presset “LCHF-kassen” ned over mig. Jeg vil ikke ligge skjul på, at jeg stadigvæk spiser “anderledes”, og jeg bliver tit spurgt, om jeg er på kur. Det er heldigvis ikke så slemt mere – tror folk omkring mig er begyndt at acceptere det eller også er jeg begyndt at spise lidt mere “almindeligt” igen. Grunden for mig er ligegyldig – det vigtigste for mig er, at folk forstår, at jeg IKKE er på kur! LCHF var for mig heller ikke en kur, men bare en måde at spise på.

Sidste år i april prøvede jeg at gennemføre en Whole30. Det gik ikke helt efter planen og jeg måtte give op. Min veninde, Trine, prøvede samtidig kræfter med en Whole30 og hun gennemførte sgu! Læs hendes succeshistorie HER. Whole30 er for mig heller ikke en kur, da det ikke handler om at tabe sig eller opnå utrolige resultater på ingen tid. Whole30 handler om at spise rigtig mad – et tankesæt jeg er helt vildt med. Det nager mig stadigvæk, at jeg ikke kunne gennemføre og jeg går stadigvæk med tanken om at prøve igen.

Og ja, jeg hoppede også med på dillen og tog en juicefaste – det var fint at prøve, men nok ikke noget jeg vil gøre igen.

Og hvor vil jeg så hen med alt det her? Jo, jeg vil bare sige, at der findes ikke en sund levevej, der passer på alle. Sundhed er en individuel ting, og jeg tror på, at alle inderst inde godt ved, hvad der er sundt og hvad der er knap så sundt – hvordan du så vælger at tolke det, er helt op til dig. Sundhed for mig er at løbe, fordi det gør mig glad. Det handler om at spise en masse grøntsager, fordi jeg får det godt i kroppen af det. Det handler også om at spise slik af og til, fordi intet skal være forbudt. Hvad er sundhed for dig?

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller