I sidste uge levede jeg af denne skønne frokostsalat med quinoa og rosenkål, men da jeg lavede den i tirsdags, overvurderede jeg lidt mængden af quinoa, der skulle koges, i forhold til mængden af rosenkål jeg havde. Jeg endte med kun at bruge halvdelen af den kogte quinoa i salaten og resten skulle selvfølgelig ikke gå til spilde. I weekenden blev den overskydende quinoa så tryllet om til disse skønne vafler. Vaflerne er både laktose-, gluten- og sukkerfrie, hvis man altså går op i den slags. Jeg må indrømme, at disse mærkater bliver mere og mere ligegyldige for mig. Jo, jo,  jeg prøver da ikke at få for meget af nogen af delene, men jeg for mig er det vigtigst, at maden smager godt, at den mætter og at får mig til at have det godt – præcis som disse vafler.

Quinoavafler
4 stk.

3,5 dl kogt quinoa (svarer til cirka 1 dl ukogt quinoa)
2 æg
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. vaniljepulver
1/4 tsk. kardemomme
Et drys salt

Rør æggene godt sammen med den kogte quinoa og rør derefter vaniljepulver, kardemomme og salt i. Steg vaflerne i vaffeljernet. Jeg toppede med mango, granatæblekerner og blåbær, og så var jeg godt tilfreds.

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr