I sidste uge levede jeg af denne skønne frokostsalat med quinoa og rosenkål, men da jeg lavede den i tirsdags, overvurderede jeg lidt mængden af quinoa, der skulle koges, i forhold til mængden af rosenkål jeg havde. Jeg endte med kun at bruge halvdelen af den kogte quinoa i salaten og resten skulle selvfølgelig ikke gå til spilde. I weekenden blev den overskydende quinoa så tryllet om til disse skønne vafler. Vaflerne er både laktose-, gluten- og sukkerfrie, hvis man altså går op i den slags. Jeg må indrømme, at disse mærkater bliver mere og mere ligegyldige for mig. Jo, jo,  jeg prøver da ikke at få for meget af nogen af delene, men jeg for mig er det vigtigst, at maden smager godt, at den mætter og at får mig til at have det godt – præcis som disse vafler.

Quinoavafler
4 stk.

3,5 dl kogt quinoa (svarer til cirka 1 dl ukogt quinoa)
2 æg
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. vaniljepulver
1/4 tsk. kardemomme
Et drys salt

Rør æggene godt sammen med den kogte quinoa og rør derefter vaniljepulver, kardemomme og salt i. Steg vaflerne i vaffeljernet. Jeg toppede med mango, granatæblekerner og blåbær, og så var jeg godt tilfreds.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med