Morgenmadssalater er ikke til at kimse af og en salat på grønkål er klart min favorit, hvis den skal på morgenbordet. Grønkål kan bare et eller andet sammen med æg og avocado og den milde smag er perfekt til morgenmåltidet.

Morgenmadssalat med æg og avocado
1 person

2 håndfulde grønkål
1 tomat
1 lille håndfuld ristede solsikkekerner
1 avocado
1-2 æg
salt og peber

Dressing
En sjat æblecidereddike
En sjat citronsaft

Kog æggene som du bedst kan lide dem – jeg kan bedst lide dem, når de er et sted mellem smilende og hårdkogt. Snit grønkålen og skær tomaten i tern. Hæld en sjat æblecidereddike og en sjat citronsaft ud over grønkålen og massér den godt ind i grønkålen, før grønkålen blandes med tomatternene. Rist solsikkekernerne på en tør pande, lad dem køle af og bland dem i salaten. Top med avocado og æg og drys med salt og peber.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller