Morgenmadssalater er ikke til at kimse af og en salat på grønkål er klart min favorit, hvis den skal på morgenbordet. Grønkål kan bare et eller andet sammen med æg og avocado og den milde smag er perfekt til morgenmåltidet.

Morgenmadssalat med æg og avocado
1 person

2 håndfulde grønkål
1 tomat
1 lille håndfuld ristede solsikkekerner
1 avocado
1-2 æg
salt og peber

Dressing
En sjat æblecidereddike
En sjat citronsaft

Kog æggene som du bedst kan lide dem – jeg kan bedst lide dem, når de er et sted mellem smilende og hårdkogt. Snit grønkålen og skær tomaten i tern. Hæld en sjat æblecidereddike og en sjat citronsaft ud over grønkålen og massér den godt ind i grønkålen, før grønkålen blandes med tomatternene. Rist solsikkekernerne på en tør pande, lad dem køle af og bland dem i salaten. Top med avocado og æg og drys med salt og peber.

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen