Morgenmadssalater er ikke til at kimse af og en salat på grønkål er klart min favorit, hvis den skal på morgenbordet. Grønkål kan bare et eller andet sammen med æg og avocado og den milde smag er perfekt til morgenmåltidet.

Morgenmadssalat med æg og avocado
1 person

2 håndfulde grønkål
1 tomat
1 lille håndfuld ristede solsikkekerner
1 avocado
1-2 æg
salt og peber

Dressing
En sjat æblecidereddike
En sjat citronsaft

Kog æggene som du bedst kan lide dem – jeg kan bedst lide dem, når de er et sted mellem smilende og hårdkogt. Snit grønkålen og skær tomaten i tern. Hæld en sjat æblecidereddike og en sjat citronsaft ud over grønkålen og massér den godt ind i grønkålen, før grønkålen blandes med tomatternene. Rist solsikkekernerne på en tør pande, lad dem køle af og bland dem i salaten. Top med avocado og æg og drys med salt og peber.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med