Nogen synes, at nytårsforsæt er bullshit og nogen er, som jeg, kæmpe fan. Jeg elsker tanken om, at man har mål og drømme at forfølge og at man tør sige det højt. Nytårsforsæt behøver ikke kun at handle om dårlige vaner, der skal rettes op.

Sidste år drømte jeg om at lærer at tage 10 pull-ups. Det skete ikke, men jeg kan tage to og det er jo klart en forbedring. Jeg drømte også om at løbe et halvmarathon på under to timer – og jeg endte sgu med at løbe det på 1 time, 54 minutter og 55 sekunder! En bedrift jeg kan leve længe på endnu.

Mine to sidste målsætninger for 2015 var, at jeg skulle gå 10.000 skridt om dagen og at jeg skulle læse mindst én bog hver måned. Jeg har i gennemsnit gået 9.285 skridt om dagen og læst 3,5 bog – på et helt år. Selvom jeg ikke er kommet i mål med hverken skridt eller læsning, så er jeg sikker på, at jeg både har gået og læst mere end jeg ellers ville have gjort.

2016 bliver mit år – jeg kan mærke det! 2016 bliver året hvor jeg (forhåbentlig):

  • lærer at drikke mere vand – 2 L om dagen, tak
  • løber et marathon
  • bliver færdiguddannet farmaceut
  • går minimum 10.000 skridt om dagen – det gik (haha) jo faktisk ikke særlig godt i 2015, så vi prøver da bare igen
  • får lært at tage de skide 10 pull-ups!
  • kommer ud at rejse

Har du nogen nytårsforsæt, mål eller drømme for 2016?