Jeg er vild med burgere! – og de skal helst være så snaskede som overhovedet muligt. Mit favoritburgersted lige for tiden er klart ”Cock’s & Cows”, som ligger forskellige steder rundt omkring i København. Jeg er vild med at få det hele serveret, men af og til er hjemmehygge og hjemmelavede burgere altså også et kæmpe hit. Når vi får burgere hjemme hos os, så ser de for eksempel sådan her ud.

Bollen er hjemmebagt og opskriften finder du her. Bøffen er stort set altid af hakket oksekød, der er fyldt med en masse smagsgivere – sådan kan jeg bedst lide det.

Burgerfyldet kan være alt muligt – det afhænger af, hvad der lige er i køleskabet. Oftest er det en form for salat, syltede agurker og/eller syltede rødløg, friske agurkeskiver og tomat.

Og snasken – det er jo det aller vigtigste! Mayonnaise og ketchup er et must og på en god dag, laver jeg begge dele selv. Et lille tip er at blande mayonnaisen op med lidt chilipulver og paprika eller blande den med lidt estragon og/eller bearnaiseessens – så får man nemlig en skøn chilimayo eller bearnaisemayo, der lige giver burgeren et luksuspift. Andre snaskede ting, som jeg elsker at komme i min burger, er for eksempel guacamole.

Herunder finder du opskriften på lækre, snaskede burgerbøffer.

Burgerbøffer
4 stk.

400 gram hakket oksekød
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 peberfrugt
1 rød chili uden kerner
2 tsk. paprika
1 tsk. timian
Salt og peber
Kokosolie eller smør til stegning

4 skiver ost

Snit rødløget, peberfrugten og chilien så fint som muligt og pres hvidløgsfedene. Ælt det hakkede oksekød sammen med krydderier, rødløg, hvidløg, peberfrugt og chili og del farsen i fire. Form hver fjerdedel til en bøf, hak dem på kryds og tværs på begge sider og steg bøfferne på panden. Når bøfferne er færdige på den ene side vendes de, og en skive ost placeres på hver bøf. Når osten er smeltet og bøfferne er færdigstegt tages de af varmen.

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen