Det er ikke sandwiches jeg spiser mest af. Sådan er det jo, når man har valgt, ikke at spise så meget brød. I går fik jeg alligevel lyst til en skøn sandwich, så jeg hoppede i køkkenet og bagte en omgang grønne fladbrød. Hertil morgen blev fladbrødene så forvandlet til et par skønne fladbrødssandwich med roastbeef, der blev pakket pænt ind og lagt ned i min taske. Jeg skal nemlig på arbejde lige om lidt, og selvom jeg lige har spist morgenmad, ja, så glæder jeg mig allerede helt vildt til frokostpausen.

Grønne fladbrød
6 stk.

200 gram hvidkål
50 gram frisk spinat
40 gram almindeligt mandelmel (mandler malet til mel)
25 g revet emmentaler
1 æg
2 tsk. loppefrøskaller
½ tsk. salt

Skær hvidkålen i mindre stykker og blend dem i en foodprocessor sammen med spinatbladene, indtil massen er helt fin. Tilsæt emmentaler, æg, loppefrøskaller og salt og blend igen. Form dejen til 4-6 fladbrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag brødene i cirka 15 minutter ved 200 grader og lad dem efterfølgende køle helt af før du tager fladbrødene af bagepapiret.

Fladbrødssandwich med roastbeef
2 sandwich

4 grønne fladbrød
50 gram fintsnittet hvidkål
1 gulerod, skrællet og i strimler eller skiver
1 lillehåndfuld snittet hjertesalat
6 skiver roastbeef
1 spsk. mayonnaise
2 æg
Salt og peber

Steg æggene som spejlæg på panden. Smør alle fire fladbrød med lidt mayonnaise og læg to af fladbrødene på hver deres tallerken. Fordel hvidkål, gulerod, hjertesalat og roastbeef på de to fladbrød og drys med salt og peber. Læg de to sidste fladbrød på og top med et spejlæg på hver.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller