Jeg er kæmpe fan af altid at have et glas hjemmelavet granola eller müsli stående i køkkenet. På den måde har jeg nemlig altid nem topping til greenies, smoothies, skyr, pandekager og vafler – ja selv salater kan hurtigt blive piftet op med et drys knasende granola. En anden god ting ved granola er, at man kan varierer dem i et væk, gøre dem super sunde, søde eller lidt syndige. Du kan også trylle din granola om til lækre snacks, som for eksempel disse granolabarer. Denne boghvedegranola er med havregryn, er let knasende og har en skøn sødme – jeg er kæmpe fan!

Boghvedegranola

150 gram havregryn
100 gram boghvedekerner
30 gram kokosflager
15 gram chiafrø
15 gram kokossukker
50 gram grofthakkede hasselnødder

2 spsk. kokosolie
2 spsk. akaciehonning
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. kakaopulver
Et nip salt

Bland havregryn, boghvedekerner, kokosflager, chiafrø, kokossukker og grofthakkede hasselnødder i en stor skål. Smelt kokosolien på en panden og tilsæt akaciehonning, vaniljepulver, kakaopulver og salt og rør rundt til du har en ensartet masse. Hæld massen ned til de tørre ingredienser og rør godt rundt, til det flydende er godt fordelt. Fordel blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og rist granolaen i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Vend rundt i blandingen cirka hver tiende minut. Tag granoalen ud af ovnen og lad den køle helt af før du hælder den på i en tætsluttende beholder.

  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i