Der er ikke engang gået en uge siden jeg sagde, at jeg ville holde en pause fra bloggen, men jeg har altså bagt de lækreste græskarvafler, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer, mens man stadigvæk kan købe græskar i butikkerne! Jeg spiste dem til morgenmad og to styks kunne sagtens mætte mig, så jeg havde til et par dage i portionen. Og et lille tip – denne brombær-chia marmelade smager skønt på!

Græskarvafler
5 stk.

1 hokkaido græskar
3 æg
2 spsk. Sukrin Gold (eller anden sødning)
1 spsk. loppefrøskaller
Kokosolie til stegning

Skyl græskaret grundigt – hvis dit græskar ikke er økologisk, skal du skrælle det. Halvér græskaret, skrab kernerne ud og skær de to halve i både. Bag bådene i 40 minutter ved 200 grader til de er helt møre og lad dem køle lidt af. Blend græskarbådene med de øvrige ingredienser og lad dejen hvile mens vaffeljernet varmer op. Når vaffeljernet er varmt bages vaflerne.

Du kan evt. prøve at give den gas med julekrydderier, så du får et par græskarvafler, der smager dejligt af jul!

Og til jer, der har været så søde at skrive og spørge hvordan det går – og selvfølgelig også de interessererede, der ikke har, kommer her en lille update. Sagen er den, at min ryg har slået knuder på sig selv – eller sådan føles det ihvertfald. Det betyder, at jeg dårligt kan gå og ikke kan sidde særlig behageligt. Det betyder også, at jeg selvfølgelig ikke kan løbe og jeg savner det! Jeg er begyndt hos en fysioterapeut og håber, at han snart kan få mig på benene igen. Indtil da humper jeg lidt rundt og prøver så godt som muligt at få hverdagen til at fungere.