For et stykke tid siden blev jeg på Instagram opfordret til at prøve en omelet med grønkål, banan og kanel. Jeg var skeptisk – meget skeptisk. Banan og grønkål er ikke den mest almindelige kombination, men her til morgen besluttede jeg mig alligevel for at prøve den. Det smagte faktisk rigtig fint – tangerende til fantastisk faktisk. Grønkålen var lun, men stadigvæk sprød, bananen var ikke fuldstændig smattet og det at drysse med kanel, satte lige prikken over i’et og tilføjede lidt sødme. Du skal altså ikke lade dig skræmme af den lidt spøjse kombination, men bare kaste dig ud i det – og jeg takker mange gange for opfordringen.

Læs også: Æbleomelet

Omelet med grønkål, banan og kanel
1 person

2-3 æg
En håndfuld fintsnittet grønkål
1 banan i tern
Kanel
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Pisk æggene med salt og peber i en skål. I en anden skål blandes grønkål og banan. Opvarm panden, smelt kokosolien og hæld æggemassen på. Lad æggene sætte sig lidt før du forsigtigt vender omeletten. Fordel fyldet på den ene halvdel af omeletten, klap den sammen og lad den stå et par minutter, så fyldet bliver gennemvarmet. Tag omeletten af panden og drys med kanel – gerne i rigelige mængder.

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder