Sikke en dejlig weekend jeg har haft! Fredag var jeg til en super hyggelig julefrokost med mit arbejde, lørdag havde jeg skønne venner på besøg til æbleskiver og i går var jeg på aftentur i København med manden min. Planen var, at vi ville ind og se “Lucia i kajak” i Københavns kanaler, da det efter sigende skulle være super fint – og det var det sørmer også. Kajakerne (og dem der sad i dem) var pyntet med lys, julepynt og gran – ja, nogen havde endda et helt juletræ med pynt ombord. Vi stod ved Højbro Plads, hvor der også blev sunget Santa Lucia – det var super hyggeligt, flot og meget anderledes.


^^Julepynt på julemarked

Ud over at se Lucia-optogetet, var vi også på flere af de små julemarkeder, der er poppet op rundt omkring i byen. Det er så hyggeligt med de små boder, julemusikken og duften af gløgg og æbleskiver.


^^Pariserhjul på Nytorv


^^Rustent værktøj – eller faktisk bare chokolade – på julemarked


^^Lucia-optog i kajak i Københavns kanaler


^^Lucia-optog i kajak i Københavns kanaler

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken