I dag siger kalenderen den 8. december og julen er for alvor over os. I december har jeg indtil videre både julebagt, pyntet op, lavet advents- og juledekorationer og fået styr på de fleste julegaver – ingen julestres her.

Jeg prøver at finde balancen mellem det sunde og det søde, og som du kan se på billedet, er der plads til det hele. Jeg har spist syndige julekager og “rigtige” pandekager, men også fyldt på med grønt og greenies.

Jeg får desværre hverken løbet eller styrketrænet for tiden, da min ryg har slået knuder på sig selv – eller nærmere bestemt, så har jeg fået noget der ligner en rift i en diskus i lænden. Det vidste jeg ikke engang man kunne få, men ifølge min fysioterapeut, så er det derfor, at jeg hverken kan gå rigtigt, sidde behagligt, svaje i ryggen eller bøje mig fremover uden at det gør ondt. Det er lidt op af bakke, synes jeg nok. Forhåbentlig er jeg snart flyvende igen og så skal de løbesko sgu luftes!

Håber også, at I nyder julen derude og prøver at lade være med at stresse for meget – og løb så lige en tur for mig, ikke? 🙂

 

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige