I dag siger kalenderen den 8. december og julen er for alvor over os. I december har jeg indtil videre både julebagt, pyntet op, lavet advents- og juledekorationer og fået styr på de fleste julegaver – ingen julestres her.

Jeg prøver at finde balancen mellem det sunde og det søde, og som du kan se på billedet, er der plads til det hele. Jeg har spist syndige julekager og “rigtige” pandekager, men også fyldt på med grønt og greenies.

Jeg får desværre hverken løbet eller styrketrænet for tiden, da min ryg har slået knuder på sig selv – eller nærmere bestemt, så har jeg fået noget der ligner en rift i en diskus i lænden. Det vidste jeg ikke engang man kunne få, men ifølge min fysioterapeut, så er det derfor, at jeg hverken kan gå rigtigt, sidde behagligt, svaje i ryggen eller bøje mig fremover uden at det gør ondt. Det er lidt op af bakke, synes jeg nok. Forhåbentlig er jeg snart flyvende igen og så skal de løbesko sgu luftes!

Håber også, at I nyder julen derude og prøver at lade være med at stresse for meget – og løb så lige en tur for mig, ikke? 🙂

 

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken