I dag siger kalenderen den 8. december og julen er for alvor over os. I december har jeg indtil videre både julebagt, pyntet op, lavet advents- og juledekorationer og fået styr på de fleste julegaver – ingen julestres her.

Jeg prøver at finde balancen mellem det sunde og det søde, og som du kan se på billedet, er der plads til det hele. Jeg har spist syndige julekager og “rigtige” pandekager, men også fyldt på med grønt og greenies.

Jeg får desværre hverken løbet eller styrketrænet for tiden, da min ryg har slået knuder på sig selv – eller nærmere bestemt, så har jeg fået noget der ligner en rift i en diskus i lænden. Det vidste jeg ikke engang man kunne få, men ifølge min fysioterapeut, så er det derfor, at jeg hverken kan gå rigtigt, sidde behagligt, svaje i ryggen eller bøje mig fremover uden at det gør ondt. Det er lidt op af bakke, synes jeg nok. Forhåbentlig er jeg snart flyvende igen og så skal de løbesko sgu luftes!

Håber også, at I nyder julen derude og prøver at lade være med at stresse for meget – og løb så lige en tur for mig, ikke? 🙂

 

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip