Jeg elsker morgenmad og jeg elsker at forkæle mig selv med lækker morgenmad. Mange siger, at de ikke har tid til at stå længe i køkkenet om morgen – det har jeg heller ikke selv, men jeg prioriterer alligevel at bruge et par minutter mere end det tager at hælde en omgang yoghurt eller skyr op i en skål.

Denne kæmpe bananpandekage fik jeg i går morges. Jeg havde egentlig været 10 minutter for længe om at komme op og måske stået i badet et par minutter mere end normalt, men jeg havde sådan lyst til en lækker morgenmad. I praktisk arbejdstid tager det nok omkring 2 minutter at bakse pandekagen sammen og hakke mandlerne og chokoladen. Pandekagen skal så have 5 minutter på panden, men den tid kan man jo bruge på noget andet, som fx at tørre hår. Og ens dag bliver altså bare lige en tand bedre, når den starter med noget lækkert!

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Kæmpe bananpandekage
1 person

2 æg
1 banan
Evt. lidt sødning, fx Sukrin, kokossukker eller hvidt sukker
Kokosolie til stegning

Topping
En lille håndfuld mandler
1-2 stykker mørk chokolade
Evt. frysetørrede hindbær

Pisk æggene godt sammen og mos bananen. Pisk den moste bananen og evt. sødning sammen med æggene – det gør ikke noget, at der er lidt klumper af banan. Opvarm kokosolien på en pande og hæld dejen på. Skru ned til lav varme. Hak mandlerne og chokoladen groft.

Når pandekagen har sat sig, klapper du den sammen på midten – du kan også prøve at vende den, men den er ret porøs. Lad den sammenklappede pandekage få et par minutter før du “hælder” den over på en tallerken og topper med mandler, chokolade og evt. frysetørrede hindbær.

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt