Dagen startede tidligt med en greenie, en bid brød og en kop kaffe og så gik turen ellers til Østerbro – jeg skulle løbe Änglamark Nytårsløb. Hvis du ikke har været udenfor endnu, så kan jeg fortælle dig, at det er virkelig koldt og blæsende i dag. Startskuddet lød og selvom jeg var stivfrossen, så fløj jeg af sted. Der var fart i benene og jeg formåede at holde et stabilt tempo hele vejen igennem. Jeg kom i mål i tiden 24:38 – meget hurtigere end forventet. Kan ikke tænke på en bedre måde at slutte året af på!

Nu skal jeg lige have en lille lur og så skal resten af årets sidste dag bruges på nytårsforberedelser, god mad, dejligt selskab og en tår eller to at drikke. Jeg håber I får en fantastisk aften uanset hvordan og hvor I vælger at holde den.

Godt nytår og mange tak for i år!

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip