Dagen startede tidligt med en greenie, en bid brød og en kop kaffe og så gik turen ellers til Østerbro – jeg skulle løbe Änglamark Nytårsløb. Hvis du ikke har været udenfor endnu, så kan jeg fortælle dig, at det er virkelig koldt og blæsende i dag. Startskuddet lød og selvom jeg var stivfrossen, så fløj jeg af sted. Der var fart i benene og jeg formåede at holde et stabilt tempo hele vejen igennem. Jeg kom i mål i tiden 24:38 – meget hurtigere end forventet. Kan ikke tænke på en bedre måde at slutte året af på!

Nu skal jeg lige have en lille lur og så skal resten af årets sidste dag bruges på nytårsforberedelser, god mad, dejligt selskab og en tår eller to at drikke. Jeg håber I får en fantastisk aften uanset hvordan og hvor I vælger at holde den.

Godt nytår og mange tak for i år!

No images found!
Try some other hashtag or username