Æbleomelet

Selvom julen er ovre, er jeg slet ikke færdig med at proppe kanel i alting. Her til morgen fik jeg pludselig lyst til en æbleomelet, så da kæresten var sendt afsted på arbejde, gik jeg i køkkenet. Nu er jeg glad og mæt og resten af dagen skal jeg bruge på rengøring og julepyntsnedtagning og så skal jeg læse og forberede til jeg starter op igen i det nye år. Der skal selvfølgelig også løbes en lille tur og så skal der ellers bare hygges og nydes, at jeg har lidt ferie.

Læs også: Kæmpe bananpandekage

Æbleomelet
1 person

½ æble skåret i tynde både – spis resten af æblet ved siden af
1 tsk. kanel
2 æg
Salt
Kokosolie til stegning

Ryst æblebådene sammen med kanel i en frysepose. Opvarm kokosolien på panden og steg æbleskiverne i et par minutter. Imens piskes æggene med salt. Når æblerne har stegt lidt, vendes de og der tilsættes en smule mere kokosolie til panden før æggene hældes over æblerne. Steg omeletten til æggene er færdige. Fold omeletten på midten og servér – drys eventuelt med lidt kanel.

Æbleomelet

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele