Æbleomelet

Selvom julen er ovre, er jeg slet ikke færdig med at proppe kanel i alting. Her til morgen fik jeg pludselig lyst til en æbleomelet, så da kæresten var sendt afsted på arbejde, gik jeg i køkkenet. Nu er jeg glad og mæt og resten af dagen skal jeg bruge på rengøring og julepyntsnedtagning og så skal jeg læse og forberede til jeg starter op igen i det nye år. Der skal selvfølgelig også løbes en lille tur og så skal der ellers bare hygges og nydes, at jeg har lidt ferie.

Læs også: Kæmpe bananpandekage

Æbleomelet
1 person

½ æble skåret i tynde både – spis resten af æblet ved siden af
1 tsk. kanel
2 æg
Salt
Kokosolie til stegning

Ryst æblebådene sammen med kanel i en frysepose. Opvarm kokosolien på panden og steg æbleskiverne i et par minutter. Imens piskes æggene med salt. Når æblerne har stegt lidt, vendes de og der tilsættes en smule mere kokosolie til panden før æggene hældes over æblerne. Steg omeletten til æggene er færdige. Fold omeletten på midten og servér – drys eventuelt med lidt kanel.

Æbleomelet

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller