Æbleomelet

Selvom julen er ovre, er jeg slet ikke færdig med at proppe kanel i alting. Her til morgen fik jeg pludselig lyst til en æbleomelet, så da kæresten var sendt afsted på arbejde, gik jeg i køkkenet. Nu er jeg glad og mæt og resten af dagen skal jeg bruge på rengøring og julepyntsnedtagning og så skal jeg læse og forberede til jeg starter op igen i det nye år. Der skal selvfølgelig også løbes en lille tur og så skal der ellers bare hygges og nydes, at jeg har lidt ferie.

Læs også: Kæmpe bananpandekage

Æbleomelet
1 person

½ æble skåret i tynde både – spis resten af æblet ved siden af
1 tsk. kanel
2 æg
Salt
Kokosolie til stegning

Ryst æblebådene sammen med kanel i en frysepose. Opvarm kokosolien på panden og steg æbleskiverne i et par minutter. Imens piskes æggene med salt. Når æblerne har stegt lidt, vendes de og der tilsættes en smule mere kokosolie til panden før æggene hældes over æblerne. Steg omeletten til æggene er færdige. Fold omeletten på midten og servér – drys eventuelt med lidt kanel.

Æbleomelet

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr