I morgen er det jul! For mig starter dagen med arbejde, men klokken 17, når jeg får fri, kommer min søster og henter mig og så skal jeg sgu hjem og fejre jul. Jeg glæder mig som et lille barn! For at få den sidste dag før den store dag til at gå, har jeg skrevet lidt om, hvordan bloggen har udviklet sig her i 2015 og hvordan jeg regner med og håber på, at bloggen bliver i 2016.

I januar udgav jeg mine første hverdagsglimt og det skulle blive november før den næste omgang hverdagsglimt kom på bloggen. Jeg oprettede i sin tid bloggen for at dele opskrifter, men som tiden er gået er behovet for at dele lidt mere af mig selv vokset. Jeg er gået væk fra kun at ville snakke om mad, til at ville snakke meget mere om livet, hverdagen og små ting der gør mig glad. Jeg kan mærke at bloggen er blevet mit frirum. Det blev helt tydeligt for mig, da jeg i starten af december besluttede at give bloggen en pause. Der gik ikke mere end et par dage, før jeg savnede mit frirum, og jeg røg tilbage til tasterne. Bloggen er blevet en uundværlig del af min hverdag på en måde, der er utrolig svær at forklare.

Jeg har de seneste måneder, sagt pænt farvel til den forgangne måned ved at lave et indlæg med de opskrifter, der har ramt bloggen og ting jeg har lavet. Det synes jeg er super hyggeligt og helt sikkert noget jeg vil forsætte med!

Jeg er også begyndt at dele mere og mere af min træning. Først handlede det lidt om motivation og hvad jeg gør, når den forsvinder. Jeg har også fortalt lidt om hvordan jeg trænede op til at kunne løbe et halvmaraton, nedturen over min skinnebensbetændelse og en løbeberetning om CPH half – et løb, der også var min største løbeoplevelse i 2015. På det seneste har jeg hver uge delt mit træningsprogram, da det motivere mig helt vildt og jeg føler mig mere forpligtet til at komme af sted – du kan finde alle indlæg om løb HER.

2015 var også året, hvor bloggen fyldte 1 år – og jeg glæder mig til at se, hvor bloggen er henne, når den fylder 2 år til september. En ting er ihvertfald sikkert – opskrifterne er kommet for at blive og der vil med garanti komme endnu flere til i 2016 sammen med en masse om løb, hverdagsting og andre små ting, der gør mig glad!

Tak fordi du læser med og rigtig glædelig jul!

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken