På onsdag skal jeg til eksamen. Jeg hader eksamener. Jo tættere jeg kommer på en eksamen, jo mere ustabil bliver jeg. Jeg bliver sur, utrolig sensitiv og mister appetitten. Man skulle tro, at jeg efter at have bestået folkeskolens afgangsprøve, erhvervet mig en studenterhue og snart gennemført en længerevarende videregående uddannelse, burde have vænnet mig til at gå til eksamen, men nej. Jeg har det på præcis samme måde hver gang. Så i disse dage op til eksamen, er nem mad vejen frem og det er helst min kæreste, der skal lave det. Et godt eksempel på en omgang nem hverdagsmad kunne være denne hverdagskylling med soltørrede tomater og timian, der kun tager 5 minutter at bikse sammen og så bare skal stå og hygge sig i ovnen i omkring 20 minutter.

Læs også: Hverdagskylling med pesto, tomat og mozzarella

Hverdagskylling med soltørrede tomater og timian
2 personer

2 kyllingebryster
2-3 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
2 hele soltørrede tomater fra olie
Salt og peber
Et par kviste timian

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og hæld olivenolien ud over. Skær hvidløget i skiver og hak de soltørrede tomater groft. Drys hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber ud over kyllingen og slut af med timian. Steg kyllingen i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Jeg spiste denne spidskålssalat med gulerod og abrikos til.

Opskriftsinspiration // Julie Bruun

No images found!
Try some other hashtag or username