Frokostsalat med grønkål og feta

En frokostsalat for mig, er en salat, der mætter godt. Grøntsager i sig selv synes jeg sjældent mætter helt fantastisk, så hvis jeg skal have en salat med i madpakken, sørger jeg altid for at tilsætte noget “mættende”. I denne frokostsalat med grønkål og feta blev det perlebyg, men fx quinoa eller kikærter ville også fungere helt perfekt.

Læs også: Frokostsalat med romanesco og tahinristede kikærter

Frokostsalat med grønkål og feta

Frokostsalat med grønkål og feta
2 portioner

1 dl ukogt perlebyg
4 store håndfulde fintsnittet grønkål
50 gram feta
¼ fintsnittet agurk
½ finthakket rødløg

Dressing
½ spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning

Kog perlebyggen efter anvisning på pakken og lad den køle af. Bland alle ingredienserne til dressingen og massér dressingen ind i den fintsnittede grønkål. Bland grønkålen med perlebyggen, rødløg og agurk og slut af med at smuldre fetaosten ud over. Salaten holder sig fint i køleskabet et par dage og er perfekt til madpakken.

Frokostsalat med grønkål og feta

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller