Frokostsalat med grønkål og feta

En frokostsalat for mig, er en salat, der mætter godt. Grøntsager i sig selv synes jeg sjældent mætter helt fantastisk, så hvis jeg skal have en salat med i madpakken, sørger jeg altid for at tilsætte noget “mættende”. I denne frokostsalat med grønkål og feta blev det perlebyg, men fx quinoa eller kikærter ville også fungere helt perfekt.

Læs også: Frokostsalat med romanesco og tahinristede kikærter

Frokostsalat med grønkål og feta

Frokostsalat med grønkål og feta
2 portioner

1 dl ukogt perlebyg
4 store håndfulde fintsnittet grønkål
50 gram feta
¼ fintsnittet agurk
½ finthakket rødløg

Dressing
½ spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning

Kog perlebyggen efter anvisning på pakken og lad den køle af. Bland alle ingredienserne til dressingen og massér dressingen ind i den fintsnittede grønkål. Bland grønkålen med perlebyggen, rødløg og agurk og slut af med at smuldre fetaosten ud over. Salaten holder sig fint i køleskabet et par dage og er perfekt til madpakken.

Frokostsalat med grønkål og feta

No images found!
Try some other hashtag or username