I går blev julefrokostsæsonen skudt i gang og det har resulteret i, at jeg i dag har en smule ondt i håret. Vågnede klokken halv 12 og til ”morgenmad” nappede jeg en greenie med kokosmælk og jordbær før jeg hoppede tilbage i seng og sov et par timer mere. Da jeg vågnede var jeg sulten og havde allermest lyst til pizza, burger og snask, men hverken min kæreste eller jeg orkede at hente noget, så jeg hoppede i stedet i køkkenet og bagte disse bunde. Alle grøntsagerne havde jeg heldigvis snittet i går, da det var meningen, at jeg skule bruge dem til aftensmaden i aften, så det var bare at blande det hele sammen og bage dem – det var lige til at overskue. Jeg toppede dem med lidt salat, lidt kyllingepålæg og en god klat pesto. Helt okay frokost faktisk. Og nu tror jeg måske, at jeg lige skal have en lur mere før jeg skal aftensmad…

Bunde med knoldselleri, gulerod og porre
9-10 stykker

200 gram groftrevet knoldselleri
100 gram groftrevet gulerod
1 porre, finthakket
1 fed presset hvidløg
2 æg
1 spsk. loppefrøskaller
1 tsk. paprika
Salt og peber
Kokosolie eller smør til stegning

Sesamfrø til drys

Bland alle ingredienserne godt sammen og lad dejen hvile 5-10 minutter. Fordel dejen i klatter på en bageplade og form dem forsigtigt med en ske. Drys bundene med sesamfrø og bag bundene i 15-20 minutter ved 200 grader.

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen