I går blev julefrokostsæsonen skudt i gang og det har resulteret i, at jeg i dag har en smule ondt i håret. Vågnede klokken halv 12 og til ”morgenmad” nappede jeg en greenie med kokosmælk og jordbær før jeg hoppede tilbage i seng og sov et par timer mere. Da jeg vågnede var jeg sulten og havde allermest lyst til pizza, burger og snask, men hverken min kæreste eller jeg orkede at hente noget, så jeg hoppede i stedet i køkkenet og bagte disse bunde. Alle grøntsagerne havde jeg heldigvis snittet i går, da det var meningen, at jeg skule bruge dem til aftensmaden i aften, så det var bare at blande det hele sammen og bage dem – det var lige til at overskue. Jeg toppede dem med lidt salat, lidt kyllingepålæg og en god klat pesto. Helt okay frokost faktisk. Og nu tror jeg måske, at jeg lige skal have en lur mere før jeg skal aftensmad…

Bunde med knoldselleri, gulerod og porre
9-10 stykker

200 gram groftrevet knoldselleri
100 gram groftrevet gulerod
1 porre, finthakket
1 fed presset hvidløg
2 æg
1 spsk. loppefrøskaller
1 tsk. paprika
Salt og peber
Kokosolie eller smør til stegning

Sesamfrø til drys

Bland alle ingredienserne godt sammen og lad dejen hvile 5-10 minutter. Fordel dejen i klatter på en bageplade og form dem forsigtigt med en ske. Drys bundene med sesamfrø og bag bundene i 15-20 minutter ved 200 grader.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med