Brombær-chia marmelade

I sommers kom min kæreste en dag hjem med tre store bøtter friskplukkede brombær. Nogle af brombærrene brugte jeg til disse pekantærter med brombærcreme og resten røg i fryseren til en anden god gang. I går gravede jeg så en bøtte frem fra fryseren og tryllede dem om til denne brombær-chia marmelade. Chiafrøene smager ikke som sådan af noget, men de suger den overskydende væske og gør marmeladen lækker cremet. Derudover er marmeladen uden tilsat sukker, men blot sødet med lidt vanilje. Hertil morgen spiste jeg marmeladen på disse grove morgenvafler.

Læs også: Jordbærkompot

Brombær-chia marmelade
1 lille syltetøjsglas

200 gram brombær (gerne fra frost)
3 spsk. vand
1 tsk. vaniljepulver
1 spsk. chiafrø

Kog brombær med vand og vaniljepulveret i 10-15 minutter og lad det køle af. Blend de kogte brombær med en stavblender og rør chiafrøene i. Sæt marmeladen i køleskabet natten over og næste morgen er den klar til at blive nydt.

Brombær-chia marmelade

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen