
Opskrift på broccolisalat med feta og græskarkerner
Hvis der ikke er rester fra aftensmaden, laver jeg næsten altid en salat, jeg kan tage med til frokost. I dag har jeg denne broccolisalat med og når jeg laver salat til frokost, laver jeg altid til to dage – det kan man jo lige så godt, når man allerede er igang med snitteriet. Denne weekend er ekstra travl, da jeg i dag både skal arbejde, til min mors fødselsdag og til en julefrokost. I morgen tidlig skal jeg på arbejde igen, så det er rart, at madpakken til i morgen hverken er noget jeg skal tænke over, når jeg kommer sent hjem i aften eller når jeg står op i morgen tidlig. Denne broccolisalat er super simpel, men som altid, er det dressingen, der lige sætter prikken over i’et.
Læs også: Opskrift på den klassiske broccolisalat

Find opskriften på broccolisalat med feta og græskarkerner her:
Broccolisalat med feta og græskarkerner
Ingredienser
- 1 broccoli 250-300 gram
- 2 gulerødder
- 1 avocado
- 50 gram feta
- 1 håndfuld græskarkerner
- Salt
Dressing
- 1 tsk. akaciehonning
- 2 spsk. æbleeddike
Fremgangsmåde
- Rist græskarkernerne på panden sammen med lidt salt til de begynder at poppe og lad dem køle af.
- Skær broccolien i små buketter – gem stokken til en kødsovs eller andet. Blanchér broccolibuketterne i to minutter – jeg gør det ved at hælde kogende vand over og lade det stå i 2 minutter, før jeg hælder vandet fra.
- Skræl gulerødderne og riv dem groft.
- Skær avocadoen i tern og bland med broccoli og gulerødder.
- Bland akaciehonning og æbleeddike og vend dressingen i salaten og top så salaten med feta og de ristede græskarkerner.
