Denne opskrift har faktisk været postet før, men billederne på den gamle opskrift var så kriminelle, at jeg simpelthen var nødt til at slette indlægget. Telefonbilleder taget i mørke er altså bare no go – lesson learned. Ikke desto mindre synes jeg, at disse broccolimuffins fortjener en plads på bloggen, da jeg faktisk laver dem relativt tit. De er rigtige gode til morgenmad, men endnu bedre at have liggende i fryseren til en dag, hvor madpakkekrisen rammer – hvilket jeg faktisk synes, at den gør lidt for ofte for tiden. Jeg ved ikke lige hvad der sker, men jeg synes ikke jeg har tid til noget for tiden og min indre planlægningsfreak er forsvundet som dug for solen. Jeg håber snart den vender tilbage, men indtil da lever jeg fint af det, min fryser gemmer på af rester. Er du ikke så meget til broccoli, så prøv i stedet disse æggemuffins med pølser og spinat eller disse med ost og skinke.

Broccolimuffins
10 stk.

250 gram broccoli
1 løg
2 fed hvidløg
6 æg
1 dl revet cheddarost
1 dl revet parmesanost
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Hak løg og hvidløg fint og svits dem i en pande til løgene er klare. Sæt løgene til side. Skær broccolien i buketter og stokken i tern. Blanchér broccolien i to minutter – jeg gør det ved at hælde kogende vand over og lade det stå i 2 minutter, før jeg hælder vandet fra. Bland broccolien med løg, hvidløg og ost og fordel massen i muffinformene. Slå æggene ud i en skål og piske dem let med salt og peber. Hæld æggemassen ud over broccolien og bag dem ved 200 grader i 30 minutter.