Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller er en hverdagsklassiker herhjemme. De er super nemme at lave, kan varieres i en uendelighed og smager skønt. Jeg plejer at stege mine kyllingefrikadeller på panden, men denne gang prøvede jeg at lave dem i ovnen i stedet. Det smager ligeså godt, selvom man selvfølgelig ikke får den sprøde skorpe, og så er det jo hundrede gange nemmere. Samtidig er det også tidsbesparende, da man så kan snitte tilbehøret imens frikadellerne er i ovnen.

Læs også: Kyllingefrikadeller med ramsløg

Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller med revet squash
10-12 stk.

400 gram hakket kylling
1 tsk. stødt koriander
1 cm frisk, revet ingefær
1 spsk. loppefrøskaller (eller 1/2 spsk. hvedemel)
½ groftrevet squash
1 finthakket rødløg
1 håndfuld frisk, hakket koriander
Salt og friskkværnet peber

Rør alle ingredienserne til farsen godt sammen og lad den trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader. Du kan selvfølgelig også bare stege frikadellerne på panden.

Jeg spiste kyllingefrikadellerne med denne skønne hvidkålssalat med æble, persille og nødder.

Kyllingefrikadeller med revet squash

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige