Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller er en hverdagsklassiker herhjemme. De er super nemme at lave, kan varieres i en uendelighed og smager skønt. Jeg plejer at stege mine kyllingefrikadeller på panden, men denne gang prøvede jeg at lave disse kyllingefrikadeller med revet squash i ovnen i stedet. Det smager ligeså godt, selvom man selvfølgelig ikke får den sprøde skorpe, og så er det jo hundrede gange nemmere. Samtidig er det også tidsbesparende, da man så kan snitte tilbehøret imens frikadellerne er i ovnen.

Læs også: Kyllingefrikadeller med ramsløg

Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller med revet squash
10-12 stk.

400 gram hakket kylling
1 tsk. stødt koriander
1 cm frisk, revet ingefær
1 spsk. loppefrøskaller (eller 1/2 spsk. hvedemel)
½ groftrevet squash
1 finthakket rødløg
1 håndfuld frisk, hakket koriander
Salt og friskkværnet peber

Rør alle ingredienserne til farsen godt sammen og lad den trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader. Du kan selvfølgelig også bare stege frikadellerne på panden.

Jeg spiste kyllingefrikadellerne med denne skønne hvidkålssalat med æble, persille og nødder.

Kyllingefrikadeller med revet squash

  • Det er godt gang i opskriften p disse grntsagsplsehorn p
  • Godmorgen fredag Lige om hjrnet venter weekend december og jul
  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang