Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller er en hverdagsklassiker herhjemme. De er super nemme at lave, kan varieres i en uendelighed og smager skønt. Jeg plejer at stege mine kyllingefrikadeller på panden, men denne gang prøvede jeg at lave dem i ovnen i stedet. Det smager ligeså godt, selvom man selvfølgelig ikke får den sprøde skorpe, og så er det jo hundrede gange nemmere. Samtidig er det også tidsbesparende, da man så kan snitte tilbehøret imens frikadellerne er i ovnen.

Læs også: Kyllingefrikadeller med ramsløg

Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller med revet squash
10-12 stk.

400 gram hakket kylling
1 tsk. stødt koriander
1 cm frisk, revet ingefær
1 spsk. loppefrøskaller (eller 1/2 spsk. hvedemel)
½ groftrevet squash
1 finthakket rødløg
1 håndfuld frisk, hakket koriander
Salt og friskkværnet peber

Rør alle ingredienserne til farsen godt sammen og lad den trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader. Du kan selvfølgelig også bare stege frikadellerne på panden.

Jeg spiste kyllingefrikadellerne med denne skønne hvidkålssalat med æble, persille og nødder.

Kyllingefrikadeller med revet squash

  • Tiden skal udnyttes nr baby sover I gr blev det
  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og