Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller er en hverdagsklassiker herhjemme. De er super nemme at lave, kan varieres i en uendelighed og smager skønt. Jeg plejer at stege mine kyllingefrikadeller på panden, men denne gang prøvede jeg at lave disse kyllingefrikadeller med revet squash i ovnen i stedet. Det smager ligeså godt, selvom man selvfølgelig ikke får den sprøde skorpe, og så er det jo hundrede gange nemmere. Samtidig er det også tidsbesparende, da man så kan snitte tilbehøret imens frikadellerne er i ovnen.

Læs også: Kyllingefrikadeller

Kyllingefrikadeller med revet squash

Kyllingefrikadeller med revet squash
10-12 stk.

400 gram hakket kylling
1 tsk. stødt koriander
1 cm frisk, revet ingefær
1 spsk. loppefrøskaller (eller 1/2 spsk. hvedemel)
½ groftrevet squash
1 finthakket rødløg
1 håndfuld frisk, hakket koriander
Salt og friskkværnet peber

Rør alle ingredienserne til farsen godt sammen og lad den trække i 5-10 minutter. Form farsen til frikadeller og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader. Du kan selvfølgelig også bare stege frikadellerne på panden.

Jeg spiste kyllingefrikadellerne med denne skønne hvidkålssalat med æble, persille og nødder.

Kyllingefrikadeller med revet squash

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele