Endelig blev det fredag! Jeg synes, at denne uge har været uendelig lang – måske det har noget at gøre med, at der har været efterårsferiesnak overalt. Dermed er jeg konstant blevet mindet om, at jeg ikke har haft ferie… Nå, men nok brok fra min side. Som lovet får I her opskriften på en skøn frokostsalat med romanesco. Har man ikke lige har et halvt hoved romanesco liggende, så er jeg sikker på, at fx broccoli også vil smage skønt i salaten.

Frokostsalat med romanesco og tahinristede kikærter
2 portioner

Tahinristede kikærter
1 dåse kikærter
1 tsk. olivenolie
1 spsk. tahin
1 tsk. paprika

Bland olivenolie, tahin og paprika med kikærterne og rist kikærterne på en varm pande til de er gyldne. Lad dem køle lidt af.

Salat
½ romanesco i små finde buketter
1 æbler
2 håndfulde salat
Lidt citronsaft

Snit salaten og bland med romanescobuketterne. Skær æblet i tern og ryst æbleternene med lidt citronsaft i en frysepose før de fordeles ud over salaten. Top med de tahinristede kikærter.

Inspirationen til de tahinristede kikærter kommer fra Vanløse Blues.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med