Det er hverken blogging eller madlavning jeg bruger allermest tid på i øjeblikket, men derimod studiet. Jeg er startet op på mit speciale og dagene er lange og travle. Når jeg endelig laver mad, er det gerne retter, der kan række til flere dage. I søndags lavede jeg derfor denne cremede blomkålssuppe, som jeg så fik til aftensmad i går og skal have igen i aften. Den smager super skønt og varmer dejligt på sådan en blæsende, grå efterårsdag som i dag 🙂

Cremet blomkålssuppe
2 personer

1 blomkål i mindre buketter
1 løg
3 fed presset hvidløg
1 spsk. timian
1 liter grøntsagsbouillon
100 gram revet cheddarost
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Topping
Stegt bacon i tern
Revet cheddarost
Frisk koriander
Cremefraiche

Hak løg og steg løg og hvidløg i olien til løgene er klarer. Tilsæt timian og grøntsagsbouillon og lad det komme i kog. Tilsæt blomkål og lad det simre i 20 minutter. Blend til en ensartet masse, smelt osten i suppen og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber og top med bacon, ost, koriander og cremefraiche før servering.

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i