Det er hverken blogging eller madlavning jeg bruger allermest tid på i øjeblikket, men derimod studiet. Jeg er startet op på mit speciale og dagene er lange og travle. Når jeg endelig laver mad, er det gerne retter, der kan række til flere dage. I søndags lavede jeg derfor denne cremede blomkålssuppe, som jeg så fik til aftensmad i går og skal have igen i aften. Den smager super skønt og varmer dejligt på sådan en blæsende, grå efterårsdag som i dag 🙂

Cremet blomkålssuppe
2 personer

1 blomkål i mindre buketter
1 løg
3 fed presset hvidløg
1 spsk. timian
1 liter grøntsagsbouillon
100 gram revet cheddarost
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Topping
Stegt bacon i tern
Revet cheddarost
Frisk koriander
Cremefraiche

Hak løg og steg løg og hvidløg i olien til løgene er klarer. Tilsæt timian og grøntsagsbouillon og lad det komme i kog. Tilsæt blomkål og lad det simre i 20 minutter. Blend til en ensartet masse, smelt osten i suppen og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber og top med bacon, ost, koriander og cremefraiche før servering.

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen