Jeg har fart på i denne uge og planer fra morgen til aften. Heldigvis var jeg forudsigende i weekenden og lavede disse skønne pekantærter med brombærcreme. Tærterne skal opbevares i fryseren og tages ud en halv times tid før man skal spise dem og på den måde kan man lynhurtigt trylle en aftensnack frem, når man kommer sent hjem og bare trænger til noget lækkert. Jeg er kæmpe fan! Og som en bonus, så er tærterne jo virkelig smukke at se på.
Læs også: Små mazarintærter med kiwicreme
Pekantærter med brombærcreme
9 stk.
Bund
125 gram pekannødder
1,25 dl almindeligt kokosmel (60 gram)
8 friske dadler (uden sten!)
Lidt salt
Creme
200 gram cashewnødder – udblødte (lægges i vand i 12 timer)
150 gram brombær – friske eller optøet fra frost
8 friske dadler (uden sten!)
Topping
Hakkede pekannødder
Muffinsforme af silikone
Blend pekannødder, kokosmel og salt sammen til mel. Tilsæt dadlerne og brug pulsfunktionen på din foodprocessor til du har en ensartet masse. Pres dejen ud i bunden af muffinformene.
Hæld vandet fra cashewnødderne og blend dem sammen med brombær og dadler indtil du har en cremet masse. Det tager et par minutter. Fordel cremen på bundene og sæt kagerne i fryseren i minimum to timer. Tages op 20-30 minutter før servering og toppes med de hakkede pekannødder.
Hey
Wup de ser meget flotte og lækre ud de kager. Og rimelig nemt. Ingen bagning, bare wup wup og i fryseren
Det må jeg prøve.
Mvh Lars
De er også virkelig lækre – og ja, så er det super nemt! 🙂