Overnight oats med blåbær og banan

Så kom dagen hvor jeg efter flere års kornforskrækkelse spiste havregryn til morgenmad! Det er egentlig åndsvagt, at jeg ikke har gjort det før, for det smagte jo fint og jeg døde heller ikke. Ikke engang lidt ondt i maven fik jeg, så nu er det altså slut med det pjat. Jeg havde lavet overnight oats med blåbær og banan. Overnight oats er et fint ord for køleskabsgrød – kold grød, der har stået i køleskabet natten over og som er lavet af havregryn. For at det ikke bare skulle være havregryn med mælk, så tilsatte jeg lidt most banan og en håndfuld blåbær og det blev faktisk overraskende lækkert. Bananen gjorde det hele cremet og blåbærerne gav grøden lidt bid. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg spiser overnight oats til morgenmad og så er det jo bare super lækkert at morgenmaden står klar i køleskabet, når man står op. Jeg er kæmpe fan!

Læs også: Chiagrød – den helt, helt klassiske

Overnight oats med blåbær og banan
2 portioner

2 dl mælk
1 moden mast banan
1 håndfuld blåbær
3 dl havregryn (evt. glutenfrie)

Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og stil skålen overdækket i køleskabet til næste morgen. Jeg toppede med lidt ekstra blåbær og lidt af denne kakaogranola.

Overnight oats med blåbær og banan

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip