Da jeg vågnede i morges regnede det helt vildt, så jeg udskød løbeturen. I stedet stod jeg op og spiste denne omelet til med kidneybønner og tomat morgenmad, hvorefter jeg satte mig og læste lidt lektier. To timer senere hoppede jeg så i løbetøjet og kom ud af døren og hvad skete der så? Efter præcis 1 minut og 10 sekunders løb stod det pludselig ned i lårtykke stråler. Jeg vendte hurtigt om, men var allerede blevet gennemblødt. Det danske efterårsvejr er altså overhovedet ikke noget for mig! Så imens jeg endnu engang sidder her og venter på tørvejr, så tænkte jeg, at I da lige kunne få opskriften på omeletten, der faktisk blev overraskende god.

Læs også: Omelet proppet med grønt

Omelet med kidneybønner og tomat
1 person

2 æg
½ dåse kidneybønner
1 tomat i tern
Salt og peber
Kokosolie eller andet til stegning
Friskhakket basilikum til drys

Skyl bønnerne i koldt vand og lad dem dryppe af. Put lidt olie på en varm pande og start med at stege tomaterne i et minuts tid. Pisk æggene godt sammen med salt og peber og hæld æggemassen over tomaterne. Top med bønnerne og steg omeletten ved lav varme, til æggemassen er fast. Jeg toppede min omelet med lidt grofthakket basilikum for lige at sætte prikken over i’et.

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt