Da jeg vågnede i morges regnede det helt vildt, så jeg udskød løbeturen. I stedet stod jeg op og spiste denne omelet til med kidneybønner og tomat morgenmad, hvorefter jeg satte mig og læste lidt lektier. To timer senere hoppede jeg så i løbetøjet og kom ud af døren og hvad skete der så? Efter præcis 1 minut og 10 sekunders løb stod det pludselig ned i lårtykke stråler. Jeg vendte hurtigt om, men var allerede blevet gennemblødt. Det danske efterårsvejr er altså overhovedet ikke noget for mig! Så imens jeg endnu engang sidder her og venter på tørvejr, så tænkte jeg, at I da lige kunne få opskriften på omeletten, der faktisk blev overraskende god.

Læs også: Omelet proppet med grønt

Omelet med kidneybønner og tomat
1 person

2 æg
½ dåse kidneybønner
1 tomat i tern
Salt og peber
Kokosolie eller andet til stegning
Friskhakket basilikum til drys

Skyl bønnerne i koldt vand og lad dem dryppe af. Put lidt olie på en varm pande og start med at stege tomaterne i et minuts tid. Pisk æggene godt sammen med salt og peber og hæld æggemassen over tomaterne. Top med bønnerne og steg omeletten ved lav varme, til æggemassen er fast. Jeg toppede min omelet med lidt grofthakket basilikum for lige at sætte prikken over i’et.

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at