Ja, jeg har simpelthen besluttet mig for at lave et nyhedsbrev. Det har jeg gjort på opfordring fra flere af jer, der godt kunne tænke sig, at få mine opskrifter direkte i jeres indbakke.

Jeg har overhovedet ikke tænkt mig at spamme jer med mails, da jeg hverken har lyst eller tid til det. Jeg tænker, at jeg cirka en gang om måneden vil sende et nyhedsbrev ud, som vil bestå af både opskrifter fra bloggen, men også ting og sager, der ikke er at finde andre steder.

Så hvad siger I? Er det ikke spændende? I kan tilmelde jer lige HER! Og I kan selvfølgelig afmelde jer igen til hver en tid.

Det hele er nyt og måske lidt for teknisk til mig, så hvis I ser eller oplever noget, der virker forkert, er skrevet helt mærkeligt eller bare ikke giver mening, så vil jeg blive rigtig glad for lige at få besked!

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag