Ja, jeg har simpelthen besluttet mig for at lave et nyhedsbrev. Det har jeg gjort på opfordring fra flere af jer, der godt kunne tænke sig, at få mine opskrifter direkte i jeres indbakke.

Jeg har overhovedet ikke tænkt mig at spamme jer med mails, da jeg hverken har lyst eller tid til det. Jeg tænker, at jeg cirka en gang om måneden vil sende et nyhedsbrev ud, som vil bestå af både opskrifter fra bloggen, men også ting og sager, der ikke er at finde andre steder.

Så hvad siger I? Er det ikke spændende? I kan tilmelde jer lige HER! Og I kan selvfølgelig afmelde jer igen til hver en tid.

Det hele er nyt og måske lidt for teknisk til mig, så hvis I ser eller oplever noget, der virker forkert, er skrevet helt mærkeligt eller bare ikke giver mening, så vil jeg blive rigtig glad for lige at få besked!

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip