Okay, jeg siger det lige igen – hvis du endnu ikke har prøvet en greenie, så gør det! Det er altså bare en af de bedste måder at starte dagen på. En greenie smager skønt, kan varieres i det uendelige og giver en fantastisk god samvittighed. Jeg er i hvert fald blevet kæmpe fan! I dag blev min greenie dog knap så grøn, da min kæreste forleden kom hjem med tre store bøtter friskplukkede brombær. Så lækkert jo! Nu kan mandagen bare komme an!

Morgengreenie med squash og brombær
2 portioner

90 gram frossen spinat
80 gram frossen broccoli
60 gram squash
100 gram brombær – frosne eller friske
1 frossen banan
1 dl vand

Blend hele molevitten og top med hvad du har.

Du kan også prøve denne greenie med spinat og broccoli eller denne greenie med jordbær.

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave