Quinoadunser og kålsalat

Skønne vegetariske quinoadunser med en diskret smag af karry serveret med en sprød kålsalat af rødkål, gulerod og fennikel. Lyder det ikke lækkert?

Læs også: Hvidkålssuppe med knasende topping

Quinoadunser og kålsalat

Quinoadunser med gulerod
8 stk.

1 dl quinoa
2 dl vand
2-3 gulerødder (svarende til 150 gram i skrællet vægt)
1 rødløg
1 fed hvidløg
2 tsk. karry
1 tsk. salt
2 æg
2 spsk. hvedemel
Smør eller olie til stegning

Skyl quinoaen grundigt og kog den i vandet i 15-20 minutter. Riv gulerødder og løg groft og bland med presset hvidløg, karry og salt. Vend quinoaen og æggene i grønsagsblandingen og rør til sidst hvedemelet i. Lad farsen hvile i 5-10 minutter. Læg cirka 1 spsk. fars med top på en var pande med fedtstof og mas dunserne flade. Skru ned og steg dunserne 5 minutter på hver side til de er faste, brune og sprøde.

Quinoadunser og kålsalat

Kålsalat med fennikel og sennepsdressing
4 personer

250 gram rødkål
3-4 gulerødder (svarende til cirka 150 gram i skrællet vægt)
½ fennikel
2 forårsløg

Dressing
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
1 tsk. dijon sennep
2 tsk. sesamfrø
1 tsk. salt

Topping
Grofthakket persille
Sesamfrø

Snit rødkålen, gulerødder og fennikel fint, skær forårsløgene i ringe og vend det hele sammen. Bland ingredienserne til dressingen og vend den i salaten. Top med friskhakket persille og sesamfrø før servering.

Quinoadunser og kålsalat

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele