Ja, så er det et helt år siden, at jeg trykkede ”opret” og mit lille onlineunivers blev født. Hold da op hvor er tiden gået stærkt!

Hvorfor begyndte jeg egentlig at blogge – og hvorfor er jeg blevet ved?
Jeg havde tænkt over det længe, det der med at starte en blog. Jeg fulgte (og følger stadigvæk) mange blogs og jeg var meget fascineret af hele bloguniverset. Alt den inspiration og motivation man kunne få, alt det man kunne lære og alle de flotte billeder. Og ja, den dag for præcis et år siden, der gjorde jeg det så.

Jeg gik ind i projektet uden nogen forventninger. Jeg ville bare lige prøve det og se om det var noget for mig, uden at sige det til nogen. I lang tid var det faktisk kun min kæreste, der kendte til bloggen, men jeg blev bidt af bloggeriet og havde lyst til at dele den med hele verden.

Et par måneder senere besluttede jeg så at skrive lidt om bloggen på min facebookprofil og fortælle venner og familie om den. De tog heldigvis rigtig godt imod den! Jeg synes stadigvæk, at det er lidt pinligt, når venner, bekendte og familie nævner bloggen. Hvorfor, ja, det ved jeg egentlig ikke, men jeg har lyst til at kravle ned i et hul hver eneste gang. Jeg ved, at det er tosset, og jeg håber følelsen forsvinder med tiden. Måske har det noget at gøre med, at jeg er ret perfektionistisk og at jeg langt fra er tilfreds med bloggen endnu. Det går fremad og jeg er stolt af det jeg laver, men jeg har mange idéer på tegnebrættet og jeg er stadigvæk ved at finde min vej i denne bloggerverden. Da jeg startede bloggen for et år siden, troede jeg ikke, at det var så svært og så tidskrævende ikke mindst, men det tager tid at finde sin stil og min ændre sig åbenbart hele tiden.

I starten var der ikke mange læsere til min lille blog, men læserskaren er i vækst og flere og flere kommer til. Det gør mig så glad! Tænk, at der faktisk er nogen, der læser det jeg skriver og ikke mindst nogen, der forsøger sig med mine opskrifter. Af hjertet tak! Jeg lover, at jeg ihvertfald ikke stopper bloggeriet foreløbig 🙂