
Kylling med pesto tomat og mozzarella
Nogen gange skal det bare være nemt. Når man kommer sent hjem og overskuddet er minimalt, er det rart med mad, der mest bare passer sig selv. Det tager maksimalt 10 minutter at gøre denne kylling med pesto, tomat og mozzarella klar. Imens retten så står og passer sig selv i ovnen, kan man lave tilbehøret, smide sig i sofaen, ordne vasketøjet eller få badet børnene.
Som tilbehør til kyllingen kan man lave en omgang ovnbagte rodfrugter eller kartofler, der cirka skal have lige så lang tid i ovnen som kyllingen. Man kan også gå på opdagelse i mine opskrifter på salater og tilbehør, som kan snittes og/eller tilberedes mens kyllingen er i ovnen. Jeg selv holder af at servere denne pastasalat med asparges eller denne gulerodssalat med persille og granatæble til.
Læs også: Opskrift på kylling i kokoskarry eller opskrift på pastafad med kylling og mascarpone

Opskrift på kylling med pesto, tomat og mozzarella
Kylling med pesto, tomat og mozzarella
Ingredienser
- 2 kyllingebryster
- 2 tsk. grøn pesto købt eller hjemmelavet
- 1 tomat
- 1 kugle frisk mozzarella revet ost kan også bruges
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og smør dem med et godt lag grøn pesto.
- Skær tomaten og den friske mozzarellaost i skiver og læg et par skiver af hver på begge kyllingebryster.
- Bag kyllingebrysterne ved 200 grader i 30-40 minutter.
Noter

Hej du:) ser mega godt ud!! Hvad krydrer du dem med??
Bare salt og peber 🙂
Tusind tak:) Skal lave den imorgen- er spændt på resultatet;)
Hej Nadia:) undskyld jeg skriver så meget=D H… K… hvor det bare smagte godt- total tommel op!!!!!
Det er jeg SÅ glad for at høre 🙂