Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Nogen gange skal det bare være nemt. Når man kommer sent hjem og overskuddet er minimalt, er det rart med mad, der mest bare passer sig selv. Det tager maksimalt 10 minutter at gøre denne kylling med pesto, tomat og mozzarella klar og imens det så står og passer sig selv i ovnen kan man smide sig i sofaen, ordne vasketøjet eller få badet børnene. Som tilbehør kan man eventuelt lave en omgang bagte rodfrugter eller kartofler, der cirka skal have lige så lang tid i ovnen som kyllingen. Man kan også gå på opdagelse i mine opskrifter på salater og tilbehør, som kan snittes og/eller tilberedes mens kyllingen er i ovnen.

Læs også: Kylling i kokoskarry

Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Kylling med pesto, tomat og mozzarella
2 personer

2 kyllingebryster
2 tsk. grøn pesto (købt eller hjemmelavet)
1 tomat
1 kugle frisk mozzarella (revet ost kan også bruges)
Salt og peber

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og smør dem med et godt lag grøn pesto. Skær tomaten og den friske mozzarellaost i skiver og læg et par skiver af hver på begge kyllingebryster. Bag dem ved 200 grader i 30-40 minutter.

Kylling med pesto, tomat og mozzarella

No images found!
Try some other hashtag or username