Nogen gange skal det bare være nemt – som i rigtig nemt. Man er kommet sent hjem og gider faktisk ikke lave mad, og hvad gør man så? Man smider da bare lige lidt kylling i et fad sammen med lidt pesto, tomat og mozzarella. Ind i ovnen med det og imens det så står og passer sig selv, så smider man sig i sofaen og slapper af efter den hårde, hårde dag man har haft 🙂

Tjo, jeg ved godt, at pestokylling ikke ligefrem er en ny opfindelse, men jeg havde fx ikke lavet det før forleden dag, og tænkte, at der også var andre, der ikke havde opdaget denne life saver af en hverdagsret 🙂 Så her kommer “opskriften” så, både med ord og i billeder endda.

Hverdagskylling med tomat og pesto
2-3 personer

3 kyllingebryster
3-4 spsk. grøn pesto
2 tomater
2 dl revet mozzarella

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og smør dem med et godt lag grøn pesto. Skær tomaterne i skiver og læg et par skiver på hver kyllingebryst. Drys til sidst osten ude over. Bag retten ved 200 grader i 30-40 minutter.

Jeg spiste disse balsamicogulerødder til, der sådan cirka skal have lige så lang tid i ovnen som kyllingen og der sådan cirka er lige så hurtige at forberede. Så bliver det altså ikke nemmere 🙂

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige