Nogen gange skal det bare være nemt – som i rigtig nemt. Man er kommet sent hjem og gider faktisk ikke lave mad, og hvad gør man så? Man smider da bare lige lidt kylling i et fad sammen med lidt pesto, tomat og mozzarella. Ind i ovnen med det og imens det så står og passer sig selv, så smider man sig i sofaen og slapper af efter den hårde, hårde dag man har haft 🙂

Tjo, jeg ved godt, at pestokylling ikke ligefrem er en ny opfindelse, men jeg havde fx ikke lavet det før forleden dag, og tænkte, at der også var andre, der ikke havde opdaget denne life saver af en hverdagsret 🙂 Så her kommer “opskriften” så, både med ord og i billeder endda.

Hverdagskylling med tomat og pesto
2-3 personer

3 kyllingebryster
3-4 spsk. grøn pesto
2 tomater
2 dl revet mozzarella

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og smør dem med et godt lag grøn pesto. Skær tomaterne i skiver og læg et par skiver på hver kyllingebryst. Drys til sidst osten ude over. Bag retten ved 200 grader i 30-40 minutter.

Jeg spiste disse balsamicogulerødder til, der sådan cirka skal have lige så lang tid i ovnen som kyllingen og der sådan cirka er lige så hurtige at forberede. Så bliver det altså ikke nemmere 🙂

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag