Nogen gange skal det bare være nemt – som i rigtig nemt. Man er kommet sent hjem og gider faktisk ikke lave mad, og hvad gør man så? Man smider da bare lige lidt kylling i et fad sammen med lidt pesto, tomat og mozzarella. Ind i ovnen med det og imens det så står og passer sig selv, så smider man sig i sofaen og slapper af efter den hårde, hårde dag man har haft 🙂

Tjo, jeg ved godt, at pestokylling ikke ligefrem er en ny opfindelse, men jeg havde fx ikke lavet det før forleden dag, og tænkte, at der også var andre, der ikke havde opdaget denne life saver af en hverdagsret 🙂 Så her kommer “opskriften” så, både med ord og i billeder endda.

Hverdagskylling med tomat og pesto
2-3 personer

3 kyllingebryster
3-4 spsk. grøn pesto
2 tomater
2 dl revet mozzarella

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad og smør dem med et godt lag grøn pesto. Skær tomaterne i skiver og læg et par skiver på hver kyllingebryst. Drys til sidst osten ude over. Bag retten ved 200 grader i 30-40 minutter.

Jeg spiste disse balsamicogulerødder til, der sådan cirka skal have lige så lang tid i ovnen som kyllingen og der sådan cirka er lige så hurtige at forberede. Så bliver det altså ikke nemmere 🙂

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken