Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Forleden lavede jeg jo disse helt fantastiske langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin. Halvdelen af portionen spiste jeg samme dag som tilbehør til min aftensmad og den anden halvdel gemte jeg i et glas i køleskabet. Hvor længe den kan holde sig ved jeg faktisk ikke, men én uge klarede den fint. Jeg brugte den gemte halve portion i denne grønne salat med langtidsbagte cherrytomater, som er super simpel, men smager helt fantastisk!

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater
2-3 personer

2 store håndfulde grøn salat – jeg brugt feld salat
1 rød peberfrugt
½ portion langtidsbagte cherrytomater
1 pose pinjekerner (55 gram)

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Salt og peber

Skyl og snit salaten og læg den i et fad. Hak peberfrugten ud i passende stykker og bland stykkerne i salaten. Bland ingredienserne til dressingen og vend dressingen i salaten. Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem køle af. Top salaten med langtidsbagte cherrytomater og de afkølede pinjekerner.

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller