Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

Forleden lavede jeg jo disse helt fantastiske langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og rosmarin. Halvdelen af portionen spiste jeg samme dag som tilbehør til min aftensmad og den anden halvdel gemte jeg i et glas i køleskabet. Hvor længe den kan holde sig ved jeg faktisk ikke, men én uge klarede den fint. Jeg brugte den gemte halve portion i denne grønne salat med langtidsbagte cherrytomater, som er super simpel, men smager helt fantastisk!

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater
2-3 personer

2 store håndfulde grøn salat – jeg brugt feld salat
1 rød peberfrugt
½ portion langtidsbagte cherrytomater
1 pose pinjekerner (55 gram)

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Salt og peber

Skyl og snit salaten og læg den i et fad. Hak peberfrugten ud i passende stykker og bland stykkerne i salaten. Bland ingredienserne til dressingen og vend dressingen i salaten. Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem køle af. Top salaten med langtidsbagte cherrytomater og de afkølede pinjekerner.

Grøn salat med langtidsbagte cherrytomater

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage