Cream cheese pancakes

I dag har jeg været sammen med min søde kæreste i 3,5 år. Det er normalt ikke noget vi fejrer, men vi synes, at det er hyggeligt, lige at minde hinanden om det. Der er faktisk gået lidt konkurrence i, hvem der husker det først hver måned. Ha. Da min kæreste var taget afsted i morges, var jeg opsat på at fejre det lidt og jeg gik i køkkenet med en ustyrlig lyst til pandekager. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det her, men jeg er faktisk blevet en lille smule træt af bananpandekagerne, så i dag skulle der prøves noget nyt. Det blev til disse virkelig lækre cream cheese pancakes – eller smøreostpandekager om du vil. Nogen titler lyder altså bare lidt bedre på engelsk! De er super nemme at lave, de er nemme at vende og skal ikke have særlig lang tid på panden. De er kort sagt perfekte til lidt hverdagsmorgenluksus.

Læs også: Grove morgenvafler

Cream cheese pancakes
8 små pandekager

50 gram smøreost
2 æg
1 tsk. Sukrin Gold eller anden sødning
½ tsk. kanel

Pisk alle ingredienserne godt sammen og steg pandekagerne på panden og server.

Jeg toppede med lidt æbletern, frysetørrede hindbær og så min elskede Fiber Sirup Gold. Jeg er blevet kæmpe fan er den mørke sirup og jeg bruger den fx til at toppe på min skyr eller som her på mine pandekager.

Cream cheese pancakes

  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i