Du kender bønnefritterne, du kender måske også broccolifritterne og du kender helt sikkert gulerodsfritterne! Men kender du de karameliserede gulerodsfritter? Hvis nej, så se med her! Der sker nemlig et eller andet virkelig lækkert med gulerødder, når de bliver vendt i olie og balsamico før de ryger en tur i ovnen. Balsamicoen giver gulerødderne en form for karameliseret overflade, der bare smager super skønt! Jeg behøvede ingen dyppelse til, men det er jo en smagssag 🙂

Balsamicogulerødder
2 personer

400 gram skrællede gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
Flagesalt
Frisk grofthakket persille

Opvarm ovnen til 200 grader. Skær gulerødderne ud i passende stykker og put dem i en frysepose. Pisk olivenolie og balsamico godt sammen og hæld blandingen ned til gulerødderne. Ryst posen godt. Fordel gulerødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag gulerødderne i 30-40 minutter alt afhængig af størrelsen. Vend rundt i dem når halvdelen af tiden er gået. Når gulerødderne er færdige drysses de med flagesalt og grofthakket persille.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken