Du kender bønnefritterne, du kender måske også broccolifritterne og du kender helt sikkert gulerodsfritterne! Men kender du de karameliserede gulerodsfritter? Hvis nej, så se med her! Der sker nemlig et eller andet virkelig lækkert med gulerødder, når de bliver vendt i olie og balsamico før de ryger en tur i ovnen. Balsamicoen giver gulerødderne en form for karameliseret overflade, der bare smager super skønt! Jeg behøvede ingen dyppelse til, men det er jo en smagssag 🙂

Balsamicogulerødder
2 personer

400 gram skrællede gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
Flagesalt
Frisk grofthakket persille

Opvarm ovnen til 200 grader. Skær gulerødderne ud i passende stykker og put dem i en frysepose. Pisk olivenolie og balsamico godt sammen og hæld blandingen ned til gulerødderne. Ryst posen godt. Fordel gulerødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag gulerødderne i 30-40 minutter alt afhængig af størrelsen. Vend rundt i dem når halvdelen af tiden er gået. Når gulerødderne er færdige drysses de med flagesalt og grofthakket persille.

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere