Du kender bønnefritterne, du kender måske også broccolifritterne og du kender helt sikkert gulerodsfritterne! Men kender du de karameliserede gulerodsfritter? Hvis nej, så se med her! Der sker nemlig et eller andet virkelig lækkert med gulerødder, når de bliver vendt i olie og balsamico før de ryger en tur i ovnen. Balsamicoen giver gulerødderne en form for karameliseret overflade, der bare smager super skønt! Jeg behøvede ingen dyppelse til, men det er jo en smagssag 🙂

Balsamicogulerødder
2 personer

400 gram skrællede gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
Flagesalt
Frisk grofthakket persille

Opvarm ovnen til 200 grader. Skær gulerødderne ud i passende stykker og put dem i en frysepose. Pisk olivenolie og balsamico godt sammen og hæld blandingen ned til gulerødderne. Ryst posen godt. Fordel gulerødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag gulerødderne i 30-40 minutter alt afhængig af størrelsen. Vend rundt i dem når halvdelen af tiden er gået. Når gulerødderne er færdige drysses de med flagesalt og grofthakket persille.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip