Du kender bønnefritterne, du kender måske også broccolifritterne og du kender helt sikkert gulerodsfritterne! Men kender du de karameliserede gulerodsfritter? Hvis nej, så se med her! Der sker nemlig et eller andet virkelig lækkert med gulerødder, når de bliver vendt i olie og balsamico før de ryger en tur i ovnen. Balsamicoen giver gulerødderne en form for karameliseret overflade, der bare smager super skønt! Jeg behøvede ingen dyppelse til, men det er jo en smagssag 🙂

Balsamicogulerødder
2 personer

400 gram skrællede gulerødder
2 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
Flagesalt
Frisk grofthakket persille

Opvarm ovnen til 200 grader. Skær gulerødderne ud i passende stykker og put dem i en frysepose. Pisk olivenolie og balsamico godt sammen og hæld blandingen ned til gulerødderne. Ryst posen godt. Fordel gulerødderne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag gulerødderne i 30-40 minutter alt afhængig af størrelsen. Vend rundt i dem når halvdelen af tiden er gået. Når gulerødderne er færdige drysses de med flagesalt og grofthakket persille.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige