Banankager - små, hurtige og sunde

I går var det fredag og jeg have lyst til lidt lækkert. Jeg havde et par bananer liggende, der virkelig trængte til at blive spist. Jeg overvejede først at bage disse skønne, nemme bananmuffins, men havde i stedet lyst til at prøve noget nyt – det kom der disse små, hurtige, sunde banankager ud af! De tager 5 minutter at røre sammen, skal have 15-20 minutter i ovnen og bum – så er der en lækker lille snack!

Læs også: Energibarer med nødder

Banankager - små, hurtige og sunde

Små, sunde banankager
12 stk.

2 store modne bananer
2,5 dl havregryn
50 gram grofthakket mørk chokolade

Mos bananerne sammen med havregrynene og rør chokoladestykkerne i. Lav 10-12 ”klatter” af dej på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kagerne ved 175 grader i 15-20 minutter. De smager bedst afkølede, men kan også sagtens spises lune.

Banankager - små, hurtige og sunde

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr