Hvis det ikke var fordi jeg havde ferie, så var dagen i dag nok blevet brugt på at forberede mig til den nye uge. Jeg kan godt lide at være lidt på forkant med tingene, så jeg havde nok siddet og lavet mig en madplan og tryllet lidt lækre snacks til madpakken frem i køkkenet. En sådan snack kunne for eksempel være disse saltmandler, som er super nemme at lave og perfekte til den lille sult eller søde tand op af eftermiddagen.

Saltmandler

200 g mandler
3 dl vand
4 spsk. groft salt

Kog vandet op i en gryde og rør saltet ud deri. Tilsæt mandlerne og sørg for, at mandlerne er helt under vand. Lad mandlerne stå og trække i saltvandet i en halv times tid. Hæld derefter vandet fra mandlerne og fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys evt. lidt ekstra salt ud over mandlerne. Giv mandlerne 20 minutter i ovnen ved 150 grader og lad dem efterfølgende køle af før du pakker dem væk i en lufttæt beholder.

 

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige