Hvis det ikke var fordi jeg havde ferie, så var dagen i dag nok blevet brugt på at forberede mig til den nye uge. Jeg kan godt lide at være lidt på forkant med tingene, så jeg havde nok siddet og lavet mig en madplan og tryllet lidt lækre snacks til madpakken frem i køkkenet. En sådan snack kunne for eksempel være disse saltmandler, som er super nemme at lave og perfekte til den lille sult eller søde tand op af eftermiddagen.

Saltmandler

200 g mandler
3 dl vand
4 spsk. groft salt

Kog vandet op i en gryde og rør saltet ud deri. Tilsæt mandlerne og sørg for, at mandlerne er helt under vand. Lad mandlerne stå og trække i saltvandet i en halv times tid. Hæld derefter vandet fra mandlerne og fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys evt. lidt ekstra salt ud over mandlerne. Giv mandlerne 20 minutter i ovnen ved 150 grader og lad dem efterfølgende køle af før du pakker dem væk i en lufttæt beholder.

 

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen