Hvis det ikke var fordi jeg havde ferie, så var dagen i dag nok blevet brugt på at forberede mig til den nye uge. Jeg kan godt lide at være lidt på forkant med tingene, så jeg havde nok siddet og lavet mig en madplan og tryllet lidt lækre snacks til madpakken frem i køkkenet. En sådan snack kunne for eksempel være disse saltmandler, som er super nemme at lave og perfekte til den lille sult eller søde tand op af eftermiddagen.

Saltmandler

200 g mandler
3 dl vand
4 spsk. groft salt

Kog vandet op i en gryde og rør saltet ud deri. Tilsæt mandlerne og sørg for, at mandlerne er helt under vand. Lad mandlerne stå og trække i saltvandet i en halv times tid. Hæld derefter vandet fra mandlerne og fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys evt. lidt ekstra salt ud over mandlerne. Giv mandlerne 20 minutter i ovnen ved 150 grader og lad dem efterfølgende køle af før du pakker dem væk i en lufttæt beholder.

 

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip