Grillvejr eller ej, så er jeg i sommerhus og maden skal grilles! For et par dage siden grillede vi derfor et par spyd og spiste min yndlings pastasalat med kapers og oliven til. Det er yderst sjældent, at jeg spiser pasta – og det er endnu mere sjældent, at det er den helt hvide af slagsen. Det sker faktisk kun, når min kæreste en sjælden gang i mellem laver denne pastasalat.

Jeg var ikke særlig vild med hverken kapers eller oliven, da jeg mødte min kæreste, men en af de første gange han lavede mad til mig, serverede han denne pastasalat og så var jeg solgt. Den smager fantastisk og så er den super simpel – en kombination jeg holder utrolig meget af. Og jeg har faktisk elsket især oliven lige siden!

Pastasalat med kapers og oliven
2-3 personer

250 gram hvid pasta
1 stor håndfuld frisk persille
100 gram sorte oliven uden sten
1 glas kapers (60 gram)
2 fed hvidløg
En slat olivenolie

Kog pastaen efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og skyld med koldt vand. Lad pastaen dryppe godt af. Hak persillen, oliven, kapers og hvidløg fint og bland det i pastaen sammen med en slat olivenolie.

Grillspydene bestod af rødløg, rød peber, cherrytomater, broccoli, kylling og mørbrad. Kødet var vendt i en blanding af olie, tomatpuré, paprika, chili, hvidløg, salt og peber og blev som sagt grillet. Et styks lækkert sommerhusmåltid, ja tak!

  • Grnklssalat med butternut squash og rugbrdscroutoner med rosmarin grnklssalat
  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men