Jeg har virkelig taget tilløb til det her. En greenie til morgenmad? Som i blendet broccoli og spinat til morgenmad? Jeg har været utrolig skeptisk, men så gik det op for mig, at man jo ikke kan udtale sig om ting, man ikke ved noget om. Derfor besluttede jeg at prøve sådan en greenie til morgenmad i dag – og det var faktisk ikke så slemt. Jeg tror nu alligevel, at jeg skal prøve det et par gange før jeg finder ud af, om jeg er rigtig fan. Er du også hoppet med på greenie-bølgen?

Morgengreenie
1 person

100 gram frossen spinat
80 gram frossen broccoli
1 banan – gerne frossen
1 tsk. lakridspulver
Lidt vand til at give den ønskede konsistens

Blend hele molevitten i en god blender – min blender var ikke helt god nok, så jeg måtte tilføje en del vand for at få den til at køre rundt. Det resulterede så i, at greenien blev lige tynd nok. Næste gang tror jeg, at jeg vil prøve at bruge min foodprocessor i stedet. Men altså, brug så lidt vand som mulig 🙂

Top så greenien med hvad du lige har – jeg toppede med med denne kakaogranola og lidt blåbær. Kokosflager, lidt mørk chokolade, frysetørrede hindbær eller andet frisk frugt kunne også have været lækkert som topping.

Inspiration // Vanløse Blues

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige